Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα η Αγία Μαρίνα!!!




Στο γήπεδο Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας φιλοξένησε την Αγία Μαρίνα και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4!

Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά το κακό αποτέλεσμα για αυτούς με την Κληματιά και παραμένουν μόνοι πρώτοι με 47 βαθμούς. Η Αμφιθέα από την άλλη έχει μείνει στους 16 πόντους στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Στο 21΄ ο Οικονόμου τετ-α-τετ με τον Γκουγιάννο, νικητής ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 38΄ προωθημένη μπαλιά του Πασχάλη και ο Χωραβάτης πλασάρει για το 0-1.

Στο 49΄ φάουλ του Κολόκα, αποκρούει ο Ζώτος και στην επαναφορά σουτ του Φάη, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-1. Στο 60΄ ο Πασχάλης εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Γκουγιάννος έπεσε σωστά και απέκρουσε. Στο 68΄ φάουλ του Πασχάλη, κεφαλιά του Κατσαβρία, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 75΄ λάθος έξοδος του Γκουγιάννου και ο Ιωαννίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 1-2. Στο 84΄ ο Οικονόμου, μετά από φάουλ, πλάσαρε μέσα από την περιοχή για το 1-3. Στο 88΄ ωραία κάθετη πάσα του Λαγκαβάνη και ο Τσίκας πλάσαρε για το τελικό 1-4.

Στο 71΄ αποβάλλεται ο Γιαννέτας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 73΄ο Μηλιώτης.

Αμφιθέα: Γκουγιάννος, Μηλιώτης, Καραγιάννης, Ζώτος (89΄ Νικολόπουλος), Φάης, Δούμας, Νασίκας (57΄ Τζίμας), Γεωργίου, Σδούκος (63΄ Δήμου), Κολόκας, Νάνος

Αγία Μαρίνα: Ζώτος, Κολόσης, Γεωργούλας, Κούτρας, Λαγκαβάνης, Λικάι, Πασχάλης, Χωραβάτης (63΄ Κατσαβριάς), Οικονόμου (89΄ Χήτας), Ιωαννιδης (87΄ Τσίκας), Γιαννέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου