Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Τα μοίρασαν στο Πέραμα, σημαντικός βαθμός για την Κόνιτσα!!!




Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική υποδέχτηκε την Πίνδο Κόνιτσας και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1!

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο και οι γηπεδούχοι στην επανάληψη. Σημαντικός βαθμός για τους «ακρίτες» που έφτασαν πλέον τους 22 πόντους.

Στο 21΄ φάουλ του Δημόπουλου, κεφαλιά του Σπανού Α. για το 0-1. Στο 27΄ σέντρα – σουτ του Κίτσου από αριστερά, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 35΄ σέντρα του Ζήση, κεφαλιά Οικονόμου Ι., αποκρούει ο Χατζηρούμπης. Στο 44΄ απευθείας φάουλ του Δημόπουλου, σώζει πάνω στη γραμμή ο Τάτσης.

Στο 62΄ κόρνερ του Τζάλλα, από κοντά ο Κουκοδήμος πλασάρει, με τα πόδια διώχνει ο Χατζηρούμπης. Στο 63΄ σέντρα Τζάλλα, προβολή Τάτση, αποκρούει ο Χατζηρούμπης. Στο 64΄ ξανά σέντρα από τους γηπεδούχους και ο Ζήσης με σουτ από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.


ΠΕΡΑΜΑ: Οικονόμου, Τσακανίκας, Τσακανέλης (46' Τζάλλας), Κουκοδήμος (78' Ντόβας), Στόλης, Συμεωνίδης, Οικονόμου Ι., Τάσσης, Τάτσης, Ζήσης, Μπαρούτας (46' Διαμάντης).

ΚΟΝΙΤΣΑ: Χατζηρούμπας, Ράγγας, Ρούστα, Σπανός Χ., Σπάνος Α. (70' Τσαλιαμάνης), Μήτσος, Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος (69' Σπανός Χ.), Δημόπουλος, Γαλανός (78' Διαμάντης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου