Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Με "φωτοβολίδα" Ηλία Μπαμπούλια η νίκη της Κρύας, 1-0 την Κληματιά!!!




Στο γήπεδο Κρύας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Κληματιά και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι έστω και με ένα τέρμα πήραν μια σημαντική και έφτασαν πλέον τους 42 βαθμούς και είναι μόνη 3η στον Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής. Έσπασε και το αήττητο σερί 6 αγωνιστικών της Κληματιάς, που μετρούσε 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά και είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο 12ο λεπτό, με την άμυνα της Κληματιάς να σώζει πάνω στη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοί όμως, γρήγορα μπήκαν κι αυτοί στο κλίμα του παιχνιδιού και στις αντεπιθέσεις τους, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες με οργανωτή τον Γκουγιάννο και επιθετική αιχμή το Βλαχόπουλο. Μέχρι την ανάπαυλα η Κρύα προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά το έκανε κυρίως με στημένες φάσεις.

Στην επανάληψη η Κρύα μπήκε αποφασισμένη και ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα και έχανε ευκαιρίες με τους Κατράνα και Μπαμπούλια Η., αλλά και μια ανεπανάληπτη φάση με τον Σίμο από πολύ κοντά. Η λύση ήρθε τελικά από τον Μπαμπούλια Η. με ένα δυνατό μακρινό σουτ, που αιφνιδίασε τον Μπαλατσό Β.. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν βγήκαν πιο μπροστά, ώστε να ισοφαρίσουν και έδειχναν πως ήθελαν να πάρουν κάτι από το ματς, παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Δεν κατάφεραν τελικά να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση, ενώ αντιθέτως ο Σίμος στο 84΄ έχασε και πάλι απίστευτη ευκαιρία να τελειώσει το ματς για τους γηπεδούχους.





Το φιλμ του αγώνα :


Στο 12΄ ο Κατράνας σεντράρει από αριστερά, η άμυνα της Κληματιάς δεν διώχνει καλά, η μπάλα φτάνει στον Μάντζαρη, που πλασάρει από πλάγια και αριστερά μέσα στην περιοχή, πάνω στη γραμμή σώζει ο Σπυρόπουλος.

Στο 29΄ σέντρα του Γκουγιάννου από αριστερά, σουτ του Βλαχόπουλου από κοντά, η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Γιώτη που έχει μπει τη φάση και καταλήγει κόρνερ.

Στο 30΄ ο Γκουγιάννος εκτελεί το κόρνερ, κεφαλιά του Βλαχόπουλο, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 33΄ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λεοντίου, λίγο πάνω από την εστία του Μπαλατσού Β. η μπάλα.

Στο 42΄ κόρνερ του Κατσαρού, η μπάλα χτυπάει σε κεφάλι αμυντικού της Κληματιάς και καταλήγει στον Λαδία, που πλασάρει μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 48΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Κατράνα από το ύψος της περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Μπαλατσός Β..

Στο 54΄ ατομική ενέργεια και ασίστ του Μάντζαρη από αριστερά, προβολή του Μπαμπούλια Η. στο πρώτο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 67΄ σέντρα του Μάντζαρη από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι μόνος του ο Σίμος, πλασάρει, αποκρούει με το ένα χέρι ο Μπαλατσός Β. και στη συνέχεια απομακρύνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή ο Κυπριανός.

Στο 68΄ φάουλ του Κατσαρού αριστερά και πλάγια έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στον Σπυρόπουλου και περνάει λίγο πάνω από την εστία σε κόρνερ, παραλίγο αυτογκόλ.

Στο 73΄ σουτ «φωτοβολίδα» του Μπαμπούλια Η. αρκετά έξω από την περιοχή, αιφνιδιάζεται ο Μπαλατσός Β. και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 84΄ λάθος γύρισμα του Μπαλατσού Α. στον Μπαλατσό Β., κλέβει ο Σίμος, αλλά πλασάρει άουτ, χάνοντας μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία.


ΚΡΥΑ : Κετόγλου, Μπαμπούλιας Α. (Πανταζής 80΄), Γιώτης, Παργινός, Λαδιάς, Τζώρτζης, Μπαμπούλιας Η. (Μπανδέλης 89΄), Κατράνας, Κατσαρός, Μάντζαρης, Λεοντίου (Σίμος 34΄)

ΚΛΗΜΑΤΙΑ : Μπαλατσός Β., Στεργίου (Μπαλατσός Α. 64΄), Κυπριανός, Γκάνας, Σπυρόπουλος, Τσακανίκας, Ράπτης, Μάντζιος (Δρόσος 77΄), Βλαχόπουλος, Γκουγιάννος, Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου