Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

"Χτύπησε" σε κομβικά σημεία και πήρε τη νίκη το Σταυράκι, 2-0 το Κεφαλόβρυσο!!!





Στο γήπεδο του Epirus Sport το Σταυράκι υποδέχτηκε σαν γηπεδούχος την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη παραμένουν 2οι στον Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και έχουν 50 βαθμούς. Το Κεφαλόβρυσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, αν και αντιστάθηκε σθεναρά και παρέμεινε στους 20 πόντους.

Το 1ο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να κλείνουν καλά στα μετόπισθεν. Στο 16΄ και στο 40΄ δυο σουτ του Μαργιόλα ήταν ότι πιο αξιοσημείωτο, μέχρι να φτάσουμε στο 43΄και να ανοίξει το σκορ ο Κολιούσης για το Σταυράκι. Σε κομβικό σημείο ήρθε το γκολ και έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, βέβαια, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Γραμμόζη, απείλησαν πρώτοι με ανάποδο ψαλίδι του Τάσιου και εν συνέχεια κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μακολλάρι Μ. αστόχησε. Εκεί πλέον όλα φάνηκε να είναι υπέρ των γηπεδούχων, που έχαναν ευκαιρίες είτε από στημένα, είτε από σουτ, των Μαργιόλα, Κολιούση και Καλογίαννη, αλλά ο εξαιρετικός Πότσης έβαζε “στοπ. Στο 84΄, όμως, από μια πολύ ωραία επίθεση και εναλλαγή της μπάλας των παικτών του Σταυρακίου, ήρθε το 2-0 και εκεί τελείωσε ουσιαστικά το ματς.



Το φιλμ του αγώνα :

Στο 16΄ ασίστ του Μιχαήλ από αριστερά, σουτ του Μαργιόλα μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 40΄ ωραία εκτέλεση φάουλ πλάγια και δεξιά από τον Μαργίολα, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Στο 43΄αντεπίθεση για το Σταυράκι, ο Βούλγαρης δίνει στον Σιάκα, αυτό στον Μαργιόλα που σουτάρει, αποκρούει ο Πότσης και ο Κολιούσης στην επαναφορά, πλασάρει από κοντά για το 1-0.

Ημίχρονο


Στο 52΄ μετά από συνεχόμενες κεφαλιές μέσα στην περιοχή του Σταυρακίου, ο Τάσιος πιάνει ένα ανάποδο ψαλιδάκι και η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

Στο 57΄ ο Νάτσης ανατρέπει τον Μπάσιο μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Μακολλάρι Μ., αλλά ο Γκάτζιος αποκρούει σωτήρια.

Στο 63΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαργιόλα, αποκρούει σωτήρια ο Πότσης.

Στο 68΄ ωραίο κατέβασμα της μπάλας με το στήθος και σουτ τη κίνηση από τον Κολιούση, εκτινάσσεται στο αριστερό “γάμα” της εστίας του ο Πότσης και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 80΄ απευθείας φάουλ του Καλαογιάννη από δεξιά εκτός περιοχής, με τα πόδια διώχνει ο Πότσης.

Στο 82΄ ατομική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής από τον Μαργίολα, λίγο πάνω από την εστία του Πότση η μπάλα.

Στο 84΄υποδειγματική επίθεση από το Σταυράκι, μπαλιά ακριβείας του Σοφία στον Καλογιάννη δεξιά, αυτός κάνει την παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή, πλασέ στη κίνηση από τον Σιάκα για το 2-0.

Στο 86΄ ο Καλογιάννης βγαίνει σε φάση τετ-α-τετ, αλλά τον προλαβαίνει ο Πότσης.


ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος, Βούλγαρης, Ζάγκας (Μανώλης 87΄), Νάτσης, Κολιούσης, Μιχαήλ (Καλογιάννης 73΄), Τσιούρης, Μαργιόλας (Μάντζιος 90΄), Γκεσούλης (Σοφίας 81΄), Τσιάκαλος, Σιάκας

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ : Πότσης, Κολέμπας, Χατζόπουλος, Τάσιος, Γκορίτσας, Γραμμόζης (Μπάφας 51΄), Θωμαίδης, Καμονάς, Μακολλάρι Ν., Μακολλάρι Μ., Μπάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου