Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Βροχή τα γκολ στον Παρακάλαμο, 5-2 το Νησί ο Αγροτικός Αστέρας!!!




Στο γήπεδο Παρακαλάμου ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε τον Αετό Νήσου και πήρε τη νίκη με σκορ 5-2!

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν έτσι στη 2η θέση σε απόσταση 6 βαθμών από την πρωτοπόρο Ανατολή, έχοντας 55 πόντους. Το Νησί παρέμεινα στους 22 και είδε το Κουτσελιό, που πήρε άνευ αγώνος «τρίποντο» από τη Μουσιωτίτσα να το προσπερνά με 23 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με τον Πρέντζας στο 3΄, τον Μπίλη στο 12΄και τον Γκόντζο στο 28΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ευκαιρίες των Γκόνη, Ηλιόπουλο και Φαρμάκη. Στο 34΄ ο Πασχάλης ανατράπηκε εντός περιοχής και δόθηκε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλιόπουλος για το 1-0. Τρία λεπτά μετά ο Πρέντζας εκμεταλλεύεται αναμπουμπούλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μακρινή μπαλιά του Ζότα και ο Ηλίας με κεφαλιά κάνει το 2-1.

Στο 72΄ πάσα του Γκόνη στον Παππά, που σεντράρει και ο Ορφανός από κοντά κάνει το 3-1. Στο 79΄ ασίστ του Ορφανού στον Παππά, ατομική ενέργεια και πλασέ του δεύτερου για το 4-1. Στο 82΄ σουτ – βολίδα του Λούντζη εκτός περιοχής για το 4-2. Στο 84΄ ο Κυρίτσης πασάρει στον Παππά, αυτός περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του πλασάρει για το τελικό 5-2.


Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Ηλίας (61΄ Καράβας), Τσόκρης, Ταϊρης), Τάσσος, Φαρμάκης (75΄ Κυρίτσης), Ηλιόπουλος, Ζότα, Πάσχλης (57΄Παππάς), Ορφανός (86΄ Κατσάμπας), Γκόνης

Νησί: Τσαμητρόπουλος, Μάτσιας, Κουβάτης, Κοτσίνας, Χήκας, Κάτσενος, Πολύζος, Κονδύλης, Πρέντζας (61΄ Στογιαννης), Μπίλης, Γκόντζος (77΄ Λουντζης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου