Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πήρε "διπλό" και πλεονέκτημα ο Αετός Νήσου, 0-3 μέσα στο Κουτσελιό!!!





Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αετό Νήσου και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-3!

Το ματς ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ ουραγών, όπου και οι δυο ομάδες βρίσκονται εντός της ζώνης των play out. Το Νησί με αυτή τη νίκη έφτασε τους 28 βαθμούς και ισόβαθμοι με την Πίνδο Κόνιτσας, ενώ το Κουτσελιό έμεινε στους 23 και με την υπάρχουσα βαθμολογία θα είχε το μειονέκτημα σε βαθμούς στα play out.

Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν δραστήριοι, δεν έκαναν κάτι αξιόλογο στα πρώτα λεπτά του ματς, αντιθέτως η πρώτη καλή φάση ήταν για το Νησί στο 12ολεπτό. Στο 35ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους από μια σέντρα – σουτ. Λίγο μετά ζητάνε πέναλτι σε μια φάση, ενώ με τη συμπλήρωση του 45λεπτού έρχεται και δεύτερο  τέρμα για τον Αετό, αυτή τη φορά από αυτογκόλ.

Στην επανάληψη το Κουτσελιό μπήκε πιο επιθετικά, μιας και ήταν ήδη με δυο γκολ πίσω στο σκορ και δεν είχε κάτι άλλο να χάσει. Οι περισσότερες φάσεις που δημιούργησε όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, με πιο επικίνδυνη ένα «τσίμπημα» του Θανάση σε λάθος γύρισμα της αντίπαλης άμυνας προς τον τερματοφύλακα. Στο 78΄ οι γηπεδούχοι μένουν και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γκανάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τελικά στο 85΄ έρχεται και το τρίτο τέρμα για τον Αετό Νήσου, ενώ ένα λεπτό μετά χάνει κι άλλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ.






Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 12΄ σέντρα του Πρέντζα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Πολύζος για λίγο δεν προλαβαίνει τη μπάλα, την κυνηγάει όμως στα πλάγια και αριστερά της περιοχής, σεντράρει και διώχνει με τα πόδια ο Μπαλαούρας προ των αντίπαλων επιθετικών.

Στο 28΄ μετά από κόντρα ο Λούντζης βγαίνει απέναντι από τον Μπαλαούρα, αλλά ο γκολκίπερ του Κουτσελιού τον προλαβαίνει και μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 35΄ ο Λούνζτης μπαίνει από αριστερά και κάνει κάτι σαν σέντρα – σουτ, η μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας για το 0-1.

Στο 40΄ υπάρχει η φάση που φωνάζει το Νησί για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Αλεξίου πάνω στον Πρέντζα. Αν και πάει άγαρμπα πάνω στον αντίπαλο του, η λήψη είναι μακρινή και δεν φαίνεται ξεκάθαρα η φάση.


Στο 45΄ κόρνερ του Πρέντζα από δεξιά, ο Γκεσούλης στο δεύτερο δοκάρι στην προσπάθεια του να διώξει βάζει αυτογκόλ για το 0-2.

Ημίχρονο


Στο 53΄ ασίστ του Αναγνωστόπουλου δεξιά στον Δάσκαλο Α., αυτό σουτάρει διαγώνια από καλή θέση, αλλά μπλοκάρει ο Τσαμητρόπουλος.

Στο 55΄ λάθος γύρισμα της άμυνας του Αετού Νήσου προς τον γκολκίπερ Τσαμητρόπουλο, προλαβαίνει και «τσιμπάει» τη μπάλα ο Θανάσης, αλλά αυτή περνάει πάνω από την εστία.

Στο 67΄ σέντρα του Κακαράντζα Α. από μακριά και αριστερά, προβολή του Δάσκαλου Α. καθώς πέφτει στα δεξιά μέσα στην περιοχή, άουτ η μπάλα.

Στο 78΄ μακρινό σουτ του Αναγνωστόπουλου, πάνω από την εστία του Τσαμητρόπουλου η μπάλα.

Στο 78΄ χτύπημα του Γκανάρα στον Μάτσια, εκτός φάσης. Απευθείας κόκκινη τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Κουτσελιού και οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με 10 παίκτες.

Στο 85΄ ο Πρέντζας πλασάρει σε φάση τετ-α-τετ, αποκρούει ο Μπαλαούρας στην επαναφορά προβολή του Γκόντζου για το 0-3.

Στο 86΄ ο Γκόντζος σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Μπαλαούρα, στην επαναφορά σουτ του Καλλούλι μέσα από την περιοχή, πάνω σε σώματα αμυντικών του Κουτσελιού η μπάλα.


ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Μπαλαούρας, Δάσκαλος Α., Κακαράντζας Α., Τσέλλιος, Μητρογιάννης (Ντούτσης 57΄), Αναγνωστόπουλος, Κακαράντζας Μ., Κρανάς (Γκανάρας 73΄), Αλεξίου, Αγγέλης, Γκεσούλης (Θανάσης 46΄)

ΝΗΣΙ : Τσαμητρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουβάτης, Κοτσίνας, Στογιάννης, Κονδύλης, Πολύζος (Καλλούλι 79΄), Μάτσιας, Λούντζης (Γκόντζος 62΄), Μπίλης (Στασινός 87΄), Πρέντζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου