Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Επιστροφή στα "τρίποντα" ο Βοτανικός με σημαντική νίκη, 1-0 την Κόντσικα!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας ο Ολυμπιακός Βοτανικού υποδέχτηκε την ομάδα της Κόντσικας και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις νίκες, μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα και έτσι έφτασαν τους 55 βαθμούς και είναι 3οι στον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής. Η Κόντσικα παραμένει 2η στους 56 και αναμένεται μάχη μέχρι το τέλος για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off ανόδου και την κατάταξη που θα έχουν.

Μόλις στο 8΄ καλό σουτ του Αναγνώστου, η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο 24΄ σουτ του Αλιάι από καλή θέση, αποκρούει ο Ζότα. Οι γηπεδούχοι στο 26΄ είχαν ευκαιρία με τον Λαλάι, στο 30΄ με τον Στράτη και στο 32΄με τον Καλούδη.

Στην επανάληψη η Κόντσικα είχα την πρώτη καλή στιγμή στο 59΄ με τον Παντελέων και στο 70΄με τον Παπανικολάου. Στο 83΄ ήρθε το γκολ για τον Βοτανικό, σέντρα του Παππά από δεξιά, ο Καλούδης το δεύτερο δοκάρι με πλασέ στην κλειστή γωνία του Τόμπρα κάνει το 1-0. Στο 93΄ η Κόντσικα παραλίγο να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, όταν ο Αλιάι μπήκε μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ, αλλά ο Ζότα έδιωξε σε κόρνερ.


Ολυμπιακός Βοτανικού: Ζότα, Καλογέρης, Στράτης, Παλιάγκας, Μπαρέκος, Διμάντης, Καλούδης, Λαλάι, Σταματελάτος, Παππάς, Ζώτος

Κόντσικά: Τόμπρας, Ζέκιος (89΄ Ζαρογιάννης), Μεχμέται, Κόσμας, Αγγέλης, Παπαγιαννόπουλος, Αλιγαι, Τσανιός, Αναγνωστου (46΄ Παπαζης), Παπανικολάου (81΄ Βελογιαννης), Γκουρμπάτσης (58΄ Πντελέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου