Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ΄ Εθνική για τους "Πόντιους"!!!





Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και πήρε τη νίκη με το ευρύ 6-0!

Οι «Πόντιοι» με αυτή τη νίκη έφτασαν στους 70 βαθμούς, 11 παραπάνω από τους αντιπάλους τους και στις επόμενες 3 αγωνιστικές της Α΄ Ερασιτεχνικής δεν μπορεί καμία ομάδα να τους προσπεράσει, οπότε παίρνουν και μαθηματικά την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, καθώς και το πρωτάθλημα την Α΄ Ερασιτεχνική. Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου από νωρίς, καθώς το 6-0 ήταν σκορ ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Νεφρός χάνει μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 5ο λεπτό ο Θανάσης εκτελεί γρήγορα το πλάγιο, ο Χριστακόπουλος σουτάρει, αποκρούει ο Γρηγοριάδης και στην επαναφορά ο Φωλίνας καταφέρνει και ανοίγει το σκορ για το 1-0. Στη συνέχεια η Ανατολή κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Θανάσης, αλλά αστοχεί Στο 15΄ έρχεται το 2-0 με κεφαλιά του Νεφρού, ενώ λίγο αργότερα και πάλι ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύεται ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και κάνει το 3-0. Στο 28΄ ο Εμβραιζογλου κλέβει τη μπάλα και βγαίνει τετ-α-τετ για το 4-0. Στο 34΄ ο Θανάσης πλασάρει για το 5-0 και δυο λεπτά μετά ο  Σκανδάλης σημειώνει το 6-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, όπως προείπαμε, κατέβασαν ταχύτητα, αλλά είχαν μια καλή στιγμή στο 67΄ σε φάση τετ-α-τετ του Σκανδάλη με τον Γρηγοριάδη, νικητής ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά είχε καλές στιγμές με Παπαρούνα και Παππά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου