Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

"Ορμητικές" οι Πηγές Λούρου, 0-4 τη Δαφνούλα!!!




Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλας φιλοξένησε την ομάδα του Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-4!

Το ματς ήταν ντέρμπι «ζωής ή θανάτου» για τις δυο ομάδες, που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία του Β Ομίλου στη Β΄ Ερασιτεχνική. Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι, αφού έφτασαν τους 24 βαθμούς και άφησαν στους 19 και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και οι φάσεις λιγοστές μπροστά στις δυο εστίες, με πιο καλές αυτές της Δαφνούλας. Στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν και ανοίγουν το σκορ, σε μια φάση όμως που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται εντόνως ότι έχει προηγηθεί φάουλ σε προβολή του Καψάλη στον Στάθη. Από εκεί και μετά υπήρξε εκνευρισμός στην ομάδα της Δαφνούλας, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αντιθέτως σε διάστημα δέκα λεπτών, από το 67΄ ως το 77΄,  δέχτηκε ακόμη δυο τέρματα. Στο 82΄ χάνεται μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, μήπως καταφέρουν και μπουν στο παιχνίδι, αλλά το τελειωτικό χτύπημα έρχεται στο 86΄ για το τελικό 0-4.






Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 22΄ απευθείας κόρνερ του Παππά, αποκρούει ο Λαγός, στη συνέχει της φάσης σουτάρει ο Καψάλης, ενώ βρίσκει και ο Παπανικολάου, πριν η μπάλα περάσει άουτ. Η φάση όμως είναι κατά το ήμισυ άκυρη γιατί ο Παπανικολάου υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Στο 37΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Στάθη από δεξιά, αποκρούει σωτήρια ο Τσόλας.

Στο 38΄ ο Κατσαμπίτης από δεξιά σπάει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, αφύλαχτος ο Ζιάρκας, πιάνει ένα πολύ αδύναμο σουτ, στην αγκαλιά του Τσόλα η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 55΄ ατομική ενέργεια του Καψάλη και ασίστ στο Γιαννακούλη, που με διαγώνιο σουτ από δεξιά κάνει το 0-1. Σε αυτή τη φάση διαμαρτύρονται για φάουλ στον Στάθη οι γηπεδούχοι, όπου φαίνεται πως κάνει προβολή ο Καψάλης προ του Στάθη για να πάρει τη μπάλα.


Στο 57΄ μπαλιά του Ράπτη από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους πριν καταλήξει άουτ.

Στο 67΄ πολύ ωραίο σουτ του Παπανικολάου εκτός περιοχής, στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Λαγού για το 0-2.

Στο 77΄ φάουλ του Μπίντου από δεξιά, κεφαλιά του Μπόνοβα για το 0-3.

Στο 82΄ ο Ζιάρκας πασάρει από δεξιά στον Κωλέτσιο, αυτός σουτάρει από κοντά, πάνω σε αμυντικό η μπάλα, στη συνέχεια φτάνει στον Κατσαμπίτη, αυτό πάσα- τακουνάκι στον Τσιάβο Α. που σουτάρει από αριστερά και η μπάλα περνάει άουτ.

Στο 86΄ σέντρα του Αλεξίου Ν. από αριστερά, πλασέ του Γιαννακούλη στην κίνηση για το 0-4.

Στο 91΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Κωλέτσιου, με το ένα χέρι αποκρούει εντυπωσιακά ο Τσόλας.



ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Λαγός, Λώλης, Σιόντης, Τσιάβος Γ., Στάθης (Λάμπρος 85΄), Καραμπίνας, Σταύρου (Κωλέτσιος 60΄), Ζιάρκας, Κατσαμπίρης, Ράπτης (Ιωάννου 69΄), Τσιάβος Α.

ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τσόλας, Καψάλης, Μπίντος, Αλεξίου Ε., Μπονόβας, Δόσης, Παπανικολάου, Μαντέλης (Δήμος 85΄), Παπαιωάννου (Αλεξίου Ν. 71΄), Παππάς, Γιαννακούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου