Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας, 2-1 την Α.Ε. Ρίζας!!! (Videos)


Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας ο τοπικός Π.Α.Ο. Κόνιτσας υποδέχτηκε την Α.Ε. Ρίζας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι «ακρίτες» έκλεισαν με νίκη τη φετινή χρονιά, ενώ οι «αγριόχοιροι» αν και ισοφάρισαν στο 91΄, δυο λεπτά μετά δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς.

Μόλις στο2ο λεπτό, μετά από ωραίο συνδυασμό του Κυρτζόγλου Ε. και του Λάκκα, η μπάλα φτάνει στον Κυρτζόγλου Σ. , που σοτάρει και στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια κάποια σουτ των Χαλούλου και Λάκκα δεν ανησύχησαν τον Μυλωνά. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν κι αυτοι με ένα δοκάρι του Στέφανου Δ., σε σουτ εκτός περιοχής, έπειτα από ασίστ του Μπόνιου. Ενώ σε μια φάση ο Γιαννακός δεν προλαβαίνει τη μπάλα από κόρνερ του Κυρζόγλου Ε.. 

Στις αρχές τις επανάληψης ατομική ενέργεια και σουτ του Λάκκα, με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει ο Μυλωνάς. Στη συνέχεια η Ρίζα απείλησε με κάποια στημένα, κυρίως κόρνερ. Φτάνουμε στο 70΄, όπου ο Γιαννάκος κερδίζει φάουλ εκτός περιοχής, το εκτελεί ο Κυρτζόγλου Σ. και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.


Ακολούθησε πίεση από τους φιλοξενούμενους, κάποια σουτ του Τσέπη πέρασαν λίγο άουτ, όπως κι ένα του Μπόνιου. Στο 91΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Π.Α.Ο. Κόνιτσας, ο Στεφάνου Δ. δίνει κεφαλιά – πάσα στον Στεφάνου Α., που νικάει τον Γρατσούνα για το 1-1. Στο 93΄ ο Μυλωνάς προσπαθεί να δώσει βιαστικά συνέχεια μετά από άουτ, ο Γιαννάκος κλέβει τη μπάλα στο κέντρο και τη σπάει στον Χαλούλο δεξιά, ο οποίος βρίσκει με μια σέντρα τον Κυρτζογλου Σ. στο δεύτερο δοκάρι και με ένα ωραίο σουτ στη γωνία, νικάει τον Μυλωνά για το τελικό 2-1.




Γηπεδούχος
Φιλοξενούμενη
Αλλαγές
Κάρτες
Τέρματα
Π.Α.Ο.ΚΟΝΙΤΣΑΣ
Α.Ε.ΡΙΖΑΣ
Τέρματα
Κάρτες
Αλλαγές
1
2
Κίτρινη Κάρτα(80')
3
4
Γκολ!
5
Κίτρινη Κάρτα(76')
6
7
8
Κίτρινη Κάρτα(93')
9
Γκολ!Γκολ!
10
66'
Κίτρινη Κάρτα(65')
11
Αναπληρωματικοί
66'
12
13
14
15
16
17
18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου