Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Νίκη – παραμονή για τη Βουνοπλαγιά, 3-2 την Αμφιθέα, που έχει….. μπλέξει!!!





Στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς ο τοπικός Αλμυρός υποδέχτηκε τον Αστέρα Αμφιθέας και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2!

Οι γηπεδούχοι με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 32 βαθμούς και παραμένουν και μαθηματικά στην Β΄ Ερασιτεχνική. Αντιθέτως οι «πράσινοι» παραμένουν με 25 πόντους, ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύουν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πρώτοι όταν ο Τσόδουλος έκανε την κάθετη πάσα και ο Λέττας με προβολή σκόραρε. Στο 14΄ μακρινή μπαλιά του Φάη, η μπάλα στον Παπαδημητρίου που σουτ νικάει τον Κολιό για το 1-1. Στο 23΄ ο Κίτος σούταρε από αριστερά, ο Κολιός απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Κολόκα, που σκόραρε για το 1-2. Στο 27΄ κεφαλιά του Κίτου, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 37΄ δυνατό σουτ του Μπαιραμπά για το 2-2. Στο 43΄ ο Περιχάνα χάνει πολύ καλή ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στο σκορ.

Στο 52΄ οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι για χέρι του Φάη, το εκτελεί εύστοχα ο Μπαιραμπάς και κάνει το 3-2. Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι ήταν που απειλούσαν, με κορυφαία φάσηένα φάουλ του Στάθη στο 74΄, όπου η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Κολιού.


Βουνοπλαγια: Κολιός, Παράσχης (83΄ Στράτης), Γκροπάσι, Σμπόνιας, Σίδερης, Τσίτσος, Λέττας, Τσοτσόλης, Μπαίραμπάς, Τσόδουλος (89΄ Ζιάκας), Περιχάνα

Αμφιθέα: Γκουγιάννος, Μηλιώτης (59΄ Λιάπης), Καραγιαννης, Ζώτος (74΄ Σδούκος), Φάης, Δούμας, Παπαδημητρίου, Γεωργίου, Στάθης, Κολόκας, Κίτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου