Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Και τυπικά δεύτερος ο Αγροτικός Αστέρας, 4-2 τη Θύελλα Κατσικάς!!!





Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά υποδέχτηκε τη Θύελλα Κατσικάς και πήρε τη νίκη με σκορ 4-2!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 62 βαθμούς και «καπαρώνουν» και μαθηματικά τη 2η θέση για τη φετινή σεζόν στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Το σκορ άνοιξε για την Κατσικά στο 24΄ ο Γιαννάκης, όταν πήρε τη μπάλα στην επαναφορά από απόκρουση του Γρηγοριάδη σε σουτ του Μπελεβέτη. Στο 33΄ σέντρα του Γκόνη, ο Μάντζιος διώχνει προσωρινά και ο Παπαρούνας από πλάγια θέση ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 45΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ορφανού για το 2-1.

Στο 52΄ ωραία πάσα του Ορφανού στον Παπαρούνα και ο δεύτερος σουτάρει για το 3-1. Στο 70΄ ασίστ του Ηλιόπουλου στον Ορφανό κι αυτός πλασάρει για το 4-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γούλας Ν. μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.


Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Ηλίας, Τσόκρης, Ταϊρης, Τάσσος, Ζότα (70΄ Παππάς), Ηλιόπουλος, Φαρμάκης (88΄ Κατσάμπας), Γκόνης (70΄ Μπενέκος), Ορφανός (81΄ Πασχάλης), Παπαρούνας

Κατσικά: Μάντζιος (40΄ Γιαγτζόγλου), Νικολάου, Μάντζιος Β.,  Βαρτζιώτης, Παπαβασιλείου, Γούλας Γ.,  Γούλας Ν.,  Τάτσης, Γιαννάκης, Μπελεβέτης (75΄ Ασδωνίτης), Αντωνίου (89΄ Μαρούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου