Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Νίκη - παραμονή για το Νησί, 0-1 τη Ζωοδόχο που υποβιβάζεται - Σώζεται και η Πίνδος Κόνιτσας!!!




Στο γήπεδο του Π.Ε.Α.Κ.Ι. η Ζωοδόχος σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε τον Αετό Νήσου, για την 2η αγωνιστική των αγώνων play out που έκριναν την παραμονή, γνωρίζοντας την ήττα – υποβιβασμός με σκορ 0-1!

Οι γηπεδούχοι με αυτό το αποτέλεσμα έμειναν στον 1 βαθμό στην ειδική βαθμολογία των play out και εφόσον δεν έχουν άλλο παιχνίδι να δώσουν, υποβιβάζονται στην Β΄ Ερασιτεχνική, μαζί με Κουτσελιό, Πράμαντα και Μουσιωτίτσα, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Α΄ Ερασιτεχνική. Ο Αετός Νήσου με 4 βαθμούς παραμένει στην Α΄, όπως και η Πίνδος Κόνιτσας, που έχει 3, ενώ το μεταξύ τους τελευταίο ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Να θυμίσουμε ότι υποβιβάζεται ο τελευταίος στη διαδικασία των play out.

Οι Νησιώτες άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό, με κεφαλιά του Κουβάτη, έπειτα από σέντρα του Πρέντζας, ενώ στο 28΄ο  Πρέντζας, μετά από κόρνερ του Πολύζου, πιάνει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά βγάζει σε κόρνερ ο Μπάτζιος. Στο 45΄ μια κεφαλιά του Τσολάκου, περνάει λίγο πάνω από την εστία του Τσαμητρόπουλου.

Στην επανάληψη η Ζωοδόχος πίεσε, αλλά χωρίς κάποιοι αποτέλεσμα. Στο 52΄ φάουλ του Τσολάκου, προβολή του Βλάχου, λίγο άουτ η μπάλα, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Σιώτας χάνει κι άλλη ευκαιρία από κοντά. Στο 59΄ κι άλλη καλή στιγμή για τη Ζωοδόχο, με κεφαλιά του Αναστασιάδη, μετά από κόρνερ, και τον Τσαμητρόπουλο να αποκρούει σωτήρια. Στο 68΄ τελευταία φάση του ματς, σέντρα του Μπίλη, ο Γκόντζος από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.


ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Μπάτζιος, Τσίντας (Δημητρίου 71΄), Τσίος (Καμπέρης 73΄), Βλάχος, Παπάς, Ρούσης, Ανδρέου (Καρβούνης 89΄), Ντόντης, Σιώτας, Αναστασιάδης, Τσολάκος


ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ : Τσαμητρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κονδύλης, Κοτσίνας, Κουβάτης, Στογιάννης, Πολύζος (Κατσένος 86΄), Μάτσιας, Πρέντζας (Τζιμογιάννης 79΄), Μπίλης (Λούντζης 72΄), Γκόντζος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου