Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ασβεστοχώρι – Βοτανικός : 1-1 κι όλα είναι ανοιχτά – Έντονες διαμαρτυρίες από το Ασβεστοχώρι!!! (Videos)




Στο γήπεδο του Περάματος, Γεώργιος Πρίσκας, το Ασβεστοχώρι σαν τυπικά γηπεδούχο υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βοτανικού για τη 2η αγωνιστική των play off ανόδου του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής και το τελικό σκορ ήταν το ισόπαλο 1-1!

Το Ασβεστοχώρι με τη νίκη στην 1η αγωνιστική επί της Κόντσικας είχε πάρει θέση οδηγού στον όμιλο, παρότι ξεκίνησε με 0 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και με ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα πανηγύριζε την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική. Με το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει πλέον 4 βαθμούς, έναντι 2 της Κόντσικας και του Ολυμπιακού Βοτανικού. Τελευταίος ματς Κόντσικα – Ολυμπιακός Βοτανικού, όπου και οι δυο θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στην Α΄ Ερασιτεχνική. Σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοημένο θα είναι το Ασβεστοχώρι κι ας μην αγωνίζεται στη 3η αγωνιστική.

Από πλευράς Ασβεστοχωρίου βέβαια διαμαρτύρονται και για ακυρωθέν γκολ στο 64ο λεπτό, που υποδείχτηκε πως υπήρχε επιθετικό φάουλ. Μια δύσκολη φάση, που ούτε στο βίντεο, λόγω παρεμβολής σωμάτων, φαίνεται ξεκάθαρα τι έγινε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από τους τυπικά γηπεδούχους προς το διαιτητικό τρίο την ώρα που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, όπως και προς τους παρατηρητές διαιτησίας που ήταν παρών στον αγώνα.



Στο αγωνιστικό κομμάτι οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς, από ένα λάθος του γκολκίπερ των ερυθρόλευκων, αλλά χάρηκαν μόλις 10 λεπτά, αφού ήρθε η ισοφάριση στο 17ο λεπτό μια γκολάρα. Στη συνέχεια υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν με Παλιάγκα και Παππά για τον Βοτανικό και Οικονόμου Ι. και Ντάφλο Β. για το Ασβεστοχώρι. Επίσης επελάσεις και ωραίες ατομικές ενέργειες έκανε ο Μαλάμος Δ. από την αριστερή πτέρυγα. Έτσι πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια με ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη το ματς είχε και πάλι ρυθμό, με την πρώτη καλή στιγμή να είναι για τους ερυθρόλευκους στο 54΄, αλλά δέκα λεπτά μετά υπάρχει η αμφισβητούμενη φάση που διαμαρτύρεται το Ασβεστοχώρι. Από εκεί και μετά μέχρι το 84΄ δεν είχαμε κάτι αξιόλογο, αλλά στα τελευταία λεπτά ο ρυθμό ήταν φρενήρης και από τις δυο ομάδες, με την μπάλα πάνω κάτω. Χαμένες ευκαιρίες από Παππά για Βοτανικό και Οικονόμου Ι. για το Ασβεστοχώρι και στις καθυστερήσεις απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Παλιάγκα, από πολύ κοντά να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Αξιοσημείωτη ήταν η μεγάλη προσέλευση κόσμο στις κερκίδες και πέριξ του γηπέδου Περάματος. Ένα ματς που τράβηξε τα βλέμματα πολλών φιλάθλων, όπως και αυτό της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Κόντσικας και Ασβεστοχωριου.






Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 7΄ η μπάλα γυρίζει πίσω στον Ζότα, αυτός πάει να κάνει ντρίπλα, αλλά ο Οικονόμου Ι. του κλέβει τη μπάλα, πασάρει στον Ντάφλο Π., που σε κενή εστία πλασάρει για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 17΄ ο Διαμάντης πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα καρφώνεται στο «παραθυράκι» της εστίας του Κάτσιου για το 1-1.

Στο 27΄ σέντρα του Μαλάμου Δ., από αριστερά, ο Οικονόμου Ι. από πολύ κοντά δεν μπορεί να σκοράρει, μη έχοντας καλή θέση του σώματος.

Στο 29΄ ασίστ του Παππά, σουτ του Παλιάγκα μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 41΄ μπαλιά από πίσω προς τον Παππά, υπό πίεση αμυντικών του Ασβεστοχώριου βγαίνει απέναντι στον Κάτσιο, που βγαίνει εκτός εστίας και διώχνει με τα πόδια.

Στο 44΄ ατομική ενέργεια και πάσα του Κολιάκη από αριστερά, Ντάφλος Β. το πλασέ εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 54΄ πάσα του Καλούδη υπό πίεση, σουτ του Λαλάι από δεξιά, σε κόρνερ πάνω από την εστία βγάζει ο Κάτσιος.

Στο 64΄ κόρνερ του Ντάφλου Π., κεφαλιά του Νταφλου Β. και στα δίχτυα η μπάλα, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ. Διαμαρτυρίες από πλευράς του Ασβεστοχωρίου.



Στο 84΄ σέντρα του Λαλάι από αριστερά, πηδάει για κεφαλιά ο Παλιάγκας, αλλά δεν την πιάνει καλά ενώ πιέζεται από αντίπαλο αμυντικό, η μπάλα δεξιά στον Παππά, που από κοντά σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 86΄ κόρνερ του Ντάφλου Π., στο δεύτερο δοκάρι μόνος του Οικονόμου Ι., πέφτει για κεφαλιά – ψαράκι, δεν την πιάνει καθολου καλά, άουτ η μπάλα.

Στο 93΄ ωραία κάθετη πάσα του Παππά, μόνος του με τον Κάτσιο ο Παλιάγκας, πάει να σουτάρει, κάνει το «τσαφ» και χάνεται πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Βοτανικό.


ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μαλάμος Δ., Βασιλείου, Οικονόμου Α. Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Παπαστεργίου, Γεωργίου, Κολιάκης, Οικονόμου Ι., Ντάφλος Π. (Μπέτσης 87΄)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : Ζότα, Γιαννούλης, Καρράς (Στράτης 16΄), Καλογέρης, Μπαρέκος, Διαμάντης, Ζώτος (Ραγιάς 59΄), Λαλάι, Παλιάγκας, Παππάς, Καλούδης

1 σχόλιο:

  1. κοιτα τα κολωπαιδα μας στερησαν την ανοδο γελοιοι γινατε σε ολα τα Γιαννενα
    ΤΣΙΡΚΑ!!!!! ΚΟΛΩΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή