Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Πέτρος Σιούλης : "Δεν άξιζα τέτοια αντιμετώπιση"!!!





Ο πρώην προπονητής του Π.Α.Ο. Πεντέλης τοποθετήθηκε με δήλωση για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από τον πάγκο των «αρκούδων» και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα.



Η δήλωση :

Η ειλικρίνεια από την υποκρισία είναι εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες, όμως όπως αποδείχθηκε δεν απέχουν  πολύ στη συγκεκριμένη σχέση διοίκησης-προπονητή. Η ομάδα εξασφάλισε την άνοδο της στη Β κατηγορία  με έναν προπονητή που στην πρώτη του σεζόν σε ερασιτεχνική ομάδα κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση , έχοντας μάλιστα και την καλύτερα άμυνα.

Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν είχα την στήριξη της διοίκησης και παράλληλα την παρακίνησή της στο να συνεργαστούμε και στη Β κατηγορία μου έδωσε την ώθηση στο να δημιουργήσω ένα πλάνο το οποίο θα εξυπηρετούσε όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές και  τη διοίκηση αλλά και τον σύλλογο γενικότερα.

Αντ αυτού, η διοίκηση αμέσως μετά το φινάλε του πρωταθλήματος επέλεξε να ακολουθήσει ορισμένες τακτικές κάτω από το τραπέζι, τις οποίες όχι μόνο δεν αφουγκράζομαι, αλλά είχαν και ως συνέπεια  την "τσαλάκωση" του προφίλ μου.

Δυστυχώς θεωρούσα πως η σχέση μας βασιζόταν στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Η λήξη συνεργασίας ή όχι ενός προπονητή με μια ομάδα είναι μέρος της δουλειάς , αρκεί να γίνεται τουλάχιστον στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο με ηθικό τρόπο.
Εύχομαι η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της στην καινούργια πρόκληση που της ανοίγεται!

Στους ποδοσφαιριστές αξίζει και με το παραπάνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας. Παρ όλα αυτά σας είμαι  ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δώσατε να μπω στον ερασιτεχνικό κόσμο της προπονητικής και να ζήσουμε μαζί στιγμές χαράς και συγκίνησης!

Για να τοποθετηθώ και με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα αν μου το επιτρέπεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επόμενος προπονητής θα είναι Κώστας Γάγας χωρίς να έχει ακόμη επισημοποιηθεί η συνεργασία τους.

Υ. Γ. Θεωρώ  πως δεν άξιζα τέτοια αντιμετώπιση. Ήταν υποχρέωση της διοίκησης να με ενημερώσει με οποιοδήποτε τρόπο για τις επόμενες κινήσεις της!

Με εκτίμηση Πέτρος Σιούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου