Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Σελίδα all about PAS Giannina : "Η Π.Α.Ε. μας συστήνει τι να ψηφίσουμε με την ανακοίνωση"!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και στάδιο

Η σελίδα all about PAS Giannina που δραστηριοποιείται στο facebook με νέα γύρω από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, έβγαλε μια καυστική ανάρτηση όσον αφορά την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. γύρω από τα τηλεοπτικά και την αναδιάρθρωση.


Η ανάρτηση της σελίδας :

"Σε ένα ρεσιτάλ ανοησίας και με εμφανή τα σημάδια οικονομικής απόγνωσης, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με σημερινή της ανακοίνωση μας συστήνει ουσιαστικά τι να ψηφίσουμε και τι να μαυρίσουμε στις προσεχείς εκλογές, με αφορμή την δήλωση αδυναμίας εκ μέρους της ΕΡΤ να της καταβάλει το υποσχεθεν τηλεοπτικό συμβόλαιο της προσεχούς χρονιάς. Ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ότι μπορεί να χρησιμοποιεί τον κόσμο της ομάδας ως μοχλό πίεσης σε προεκλογική περίοδο για την ικανοποίηση των οικονομικών της διεκδικήσεων.

Όλοι οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, των δικών μας συμπεριλαμβανομένων, που κατάφεραν να μετατρέψουν τις ποδοσφαιρικές ομάδες σε ζητιάνους κρατικής χρηματοδότησης για την επιβίωση τους, τη στιγμή που κανείς άλλος δεν δίνει δεκάρα τσακιστη για τον προϊόν τους, καλό θα ήταν να αρχίσουν να εργάζονται στην κατεύθυνση της προσέλκυσης εσόδων παρά να τα περιμένουν από τους φορολογούμενους.

Ας ακυρώσουν λοιπόν όλοι μαζί την αναδιάρθρωση, όπως έχουν δικαίωμα να κάνουν αφού όντως το κράτος δεν φάνηκε συνεπές στην οικονομική του υπόσχεση, κι ας κάνουν και πάλι πρωταθλήματα με 16 και 20 ομάδες. Όταν βέβαια δεν μπορούν να βρουν πόρους για να ξεκινήσουν ούτε καν πρωταθλήματα 12 και 14 ομάδων χωρίς κρατική επιχορήγηση, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα ξεκινήσουν ποτέ κι όλος ο κόσμος θα αντιληφθεί ποιοι πραγματικά ευθύνονται για την ποδοσφαιρική μας κατάντια.

Έχουμε πληθώρα προβλημάτων στην καθημερινότητά μας ώστε να έχουμε την... πολυτέλεια να ψηφίζουμε με βάση το ποιος θα πληρώσει τον Χριστοβασίλη, τον Κομπότη και τον κάθε πικραμένο. Και κυρίως έχουμε αυτοσεβασμό και κριτική ικανότητα.

Μακάρι να μην τους πληρώσει κανένας, μπας και συνέλθουν.

ΥΓ. Το θεωρούμε ιδιαίτερα τιμητικό που η ΠΑΕ επέλεξε να διαγράψει από την σελίδα της σχόλιο ανάλογου περιεχομένου με την παρούσα δημοσίευση, που αναρτήθηκε ως απάντηση κάτω από την ανακοίνωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου