Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παύλου από την προεδρία της Προοδευτικής Περάματος!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Konstantinos Paulou

Εξελίξεις στα διοικητικά της Προοδευτικής Περάματος. Την αποχώρηση του από την προεδρία της ομάδας, μετά από μία πενταετία, ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Παύλου.


Η ανακοίνωση : 


Αγαπητοί μου φίλοι,

Μετά από 5 χρόνια στο τιμόνι της Προοδευτικής Περάματος, αποφάσισα, για οικογενειακούς λόγους να αποχωρήσω από τη Προεδρεία του συλλόγου, θεωρώντας ότι έδωσα με ανιδιοτέλεια όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο της Προοδευτικής, παραχωρώντας πλέον τη θέση μου σε νέες ιδέες , νέες προσπάθειες και νέους ανθρώπους!!

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους στενούς συνεργάτες μου Σταύρο Ιορδανίδη, Σταύρο Τσιάβο και τον καθηγητή ορθοπεδικό ιατρό και αγαπητό μου φίλο Ηλία Κωτσόβολο.

Αποχωρώ από την ηγεσία του συλλόγου με ανάμικτα συναισθήματα.

Θλίψη και στεναχώρια , που αποχωρίζομαι όλους εσάς , αλλά υπερηφάνεια και χαρά γιατί κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό της Ομάδας μας και στο πέρασμά μου δημιούργησα πολλές, καλές και δυνατές φιλίες, που θα μείνουν ανέγγιχτες στο πέρασμα του χρόνου.

Η σπουδαιότερη απόφαση στη διάρκεια της προεδρίας μου ήταν η συγκρότηση το Σεπτέμβριο του 2015 της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου. Η ομάδα αυτή σε 3 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και αγωνίστηκε τη περίοδο 2018 – 2019 στην Α΄ Εθνική κατηγορία, τερματίζοντας στην 8η θέση . Η Γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος παρέμεινε στην Α΄ Εθνική κατηγορία κερδίζοντας το σεβασμό και την εκτίμηση των αντιπάλων της με την αγωνιστικότητα και το ήθος της. Θεωρείται πλέον από όλους η Γυναικεία Ομάδα της Προοδευτικής στις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδας του Γυναικείου ποδοσφαίρου Πανελλαδικά.

Η Ανδρική ομάδα της Προοδευτικής Περάματος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία γράφοντας λαμπρές σελίδες στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι των Ιωαννίνων και όχι Μόνο. Η Γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος συνεχίζοντας τη δόξα και ιστορία του παρελθόντος Αγωνίστηκε με επιτυχία στη Γ΄ Εθνική, στη Β΄ Εθνική και στην Α΄ Εθνική κατηγορία!!

Χρέος μου σε όλη αυτή τη προσπάθεια της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου είναι να ευχαριστήσω το Δήμαρχο του Δήμου Ιωαννιτών κύριο Θωμά Μπέγκα, τον Αντιδήμαρχο Θωμά Γιωτίτσα και το Πρόεδρο του οργανισμού σπηλαίου Περάματος κύριο Νικόλαο Σαρακατσάνο, για τη συνεχή στήριξη και συμπαράστασή τους στην ομάδα.

Επίσης ευχαριστώ πολύ για τη σημαντική βοήθεια και στήριξη στον άθλο αυτό της γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου τους βασικούς χορηγούς μας : Το κατάστημα αθλητικών ειδών Hall of Brands του κυρίου Νίκου Σιόντη, , τη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ , τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΠΙΝΔΟΣ και το Ξενοδοχείο DOVITEL του αγαπητού φίλου Γιώργου Ντόβα.

Τέλος ευχαριστώ όλες τις παίκτριες και τους προπονητές της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου για το υπέροχο αυτό ταξίδι, που τελείωσε μεν για μένα, αλλά εύχομαι να έχει λαμπρή συνέχεια.

Αγαπητοί φίλοι, Αγαπητοί συνεργάτες, Αγαπητοί ποδοσφαιριστές, προπονητές και παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για τη συμπόρευση και τις προσπάθειες, που όλοι μαζί καταβάλαμε για τη Προοδευτική Περάματος. Εύχομαι στον καθένα σας Υγεία , ευτυχία και να εκπληρώσετε όλα σας τα όνειρα. Θα θυμάμαι πάντα με συγκίνηση και υπερηφάνεια τα 5 αυτά χρόνια ως μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


Κωνσταντίνος Γ. Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου