Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Δεν υπάρχουν χρήματα λέει η Ε.Ρ.Τ. - Στον "αέρα" η Super League 2!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για μπαλα λουκετο


Στον... αέρα είναι η Super League 2, καθώς μετά από συνάντηση της διοργανώτριας αρχής της νεοσύστατης κατηγορίας, με την ΕΡΤ, υπήρξε η ενημέρωση ότι η δημόσια τηλεόραση που θα στήριζε με τα χρήματα από τα τηλεοπτικά συμβόλαια, δεν έχει διαθέσιμα κεφάλαια να το κάνει.

Σε ανακοίνωση της η Super League 2 τονίζει για τη συνάντηση:

"Συνάντηση με τον κ. Ιωάννη Δρόσο, πραγματοποίησε σήμερα επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά.

Η επιτροπή έκρινε πως ήταν ορθότερο να προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με τον κο Βασιλειάδη, με τον οποίο ακύρωσε το σημερινό της ραντεβού και το μετέφερε για τη Δευτέρα 1/7 και ώρα 13.30.

Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα.

Ως εκ τούτου, η επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 1.30 μ.μ. με τον κ. Βασιλειάδη, θεωρώντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να επέμβει περαιτέρω.

Με νέα επιστολή, ζητούν ραντεβού έως τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 με τους κ.κ. Παππά και Τσακαλώτο, καθ΄ ύλιν αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να επιλύσουν άμεσα και οριστικά το θέμα που έχει προκύψει.

«Η υλοποίηση των συμφωνηθέντων της αναδιάρθρωσης χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία και αναμένουμε άμεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επταμελής επιτροπή της SL2."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου