Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ενημερωτική ανακοίνωση της Θύελλας Ελεούσας!!!





Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα ΕΛεούσας, όπου ενημερώνει και επίσημα για την πρόσληψη του Λεωνίδα Μαλισσόβα ως προπονητή, αλλά και το τι θα γίνει με το ρόστερ της ομάδας.


Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Η διοίκηση της ομάδας μας, του Α.Σ. Θύελλα Ελεούσας, μετά τα τόσα ¨νέα¨που μαθαίνει από τα media, κρίνει πως μάλλον πρέπει να μιλήσει για το αυτονόητο. Σύσσωμο λοιπόν το Δ.Σ. δουλεύει το μοντέλο της ανανέωσης και ενίσχυσης την ομάδας με στόχο να πρωταγωνιστήσει όπως κάνει χρόνια τώρα.

Καλωσορίζουμε και επίσημα το νέο μας προπονητή κ. Λεωνίδα Μαλισσόβα του οποίου το έργο είναι γνωστό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και είμαστε βέβαιοι για μια άριστη συνεργασία μαζί του.

Ενημερώνουμε ακόμη ότι έχει γίνει επιλογή τόσο των παικτών που θα παραμείνουν στην ομάδα, όσο και αυτών που κλήθηκαν από την Κ16 της Ακαδημίας μας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Επίσης έχουν ήδη δρομολογηθεί και γίνονται συνεχώς επαφές με νέους παίκτες που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ ρης ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Κλείνοντας, σας εγγυόμαστε ότι αυτή η ιστορική ομάδα Θύελλα Ελεούσας , θα συνεχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου