Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Ξεκίνημα με χαμηλούς τόνους στην Καστρίτσα, παρά την πληθώρα μεταγραφών!!! (Video)
Ξεκίνημα προετοιμασίας σήμερα και για τον Αγροτικό Καστρίτσας, στις 18:30 το απόγευμα, στην έδρα της ομάδας.

Οι κιτρινόμαυροι στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στην Α΄ Ερασιτεχνική έχουν «ταράξει» τα νερά με τις δυνατές μεταγραφές που έχουν κάνει και έχουν χαρακτηριστεί από αρκετούς φίλους του ερασιτεχνικού ως «οι πρωταθλητές των μεταγραφών». Παρόλα αυτά διοίκηση και προπονητικό team κρατάνε χαμηλούς τόνους και προτεραιότητα τους είναι να δέσουν οι παλιοί με τους νέους παίκτες σε ένα δυνατό σύνολο.


Στη πρώτη προπόνηση παρευρέθηκαν γύρω στους 15 ποδοσφαιριστές, μιας και υπήρχαν υποχρεώσεις εργασίας και καλοκαιρινές διακοπές για κάποιους, με το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών να είναι παρών. Παρών εννοείται και ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Λιαπάκης, αλλά και γυμναστής της ομάδας για το στάδιο της προετοιμασίας ο Βασίλης Καλτσής.

Η ομάδα του Αγροτικού δεν έχει κλείσει ακόμη τις μεταγραφές της, καθώς θέλει ενίσχυση στην άμυνα και έναν ακόμη τερματοφύλακα. Από πλευράς διοίκησης, που ήταν σχεδόν όλη παρούσα, υπήρχε ενημέρωση ως προς το γηπεδικό, αφού χρειάζεται ανακαίνιση στα αποδυτήρια. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, όπως δείχνει και ο φωτογραφικός φακός, ίσως καλύτερος και από την περσινή σεζόν.Ξεκίνημα, λοιπόν, της προπόνησης πρώτα με ζέσταμα και ασκήσεις κυρίως εκγύμνασης από τον Βασίλη Καλτσή και εν συνεχεία ασκήσεις τακτικής από τον Μανώλη Λιαπάκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου