Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Με στόχο να διατηρηθεί ψηλά ξεκίνησε η Κράψη – Δηλώσεις του Χρήστου Αγγέλη!!! (Video)





Πρώτη προπόνηση για τον Π.Α.Σ Κράψης στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου, όπου ήταν παρόντες γύρω στους 20 ποδοσφαιριστές της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Αγγέλη.

Η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό κορμό της από πέρυσι, όπου έκανε και την καλύτερη μέχρι στιγμή πορεία της όσο βρίσκεται στην Α΄ Ερασιτεχνική. Έχουν έρθει κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν και το μόνο κενό είναι στις θέσεις άμυνας, όπου υπάρχει κινητικότητα για ενίσχυση.

Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας φετινός στόχος είναι να διατηρηθούν τα κεκτημένα και η ομάδα να γίνει ένας δυνατός πόλο στο ερασιτεχνικό.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο που σχετίζεται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά. Πάνω από όλα υγεία και σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο φετινός μας στόχος συνοψίζεται σε δυο λέξεις, είναι η λέξη καταξίωση και η λέξη εξέλιξη. Στόχος μας να καταξιωθούμε ως ένας ισχυρός πόλος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά θέλουμε να εξελίξουμε και το ποδόσφαιρο που παίζουμε, να γίνει πιο ποιοτικό σαν θέαμα και πιο επιθετικό. Έχουμε το ρόστερ για να το κάνουμε, έχουμε κάποιες ελλείψεις, που πιστεύω μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα τις καλύψουμε.

Για μεταγραφές ψάχνουμε δυο αμυντικούς, στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε πλήρης. Αν προκύψει κάτι πολύ καλό κανείς δεν θα πει όχι.





ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου