Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Πρώτη προπόνηση στο "στολίδι" του για τον Π.Α.Ο. Ασβεστοχωρίου - Δηλώσεις του Ηλία Αντώνογλου!!! (Video)





Πρώτη προπόνηση και για τον Π.Α.Ο. Ασβεστοχωρίου, που πέρυσι πήγε μέχρι την πηγή και δεν ήπιε νερό, μιας και στα μπαράζ του Β΄ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής ήταν η ευχάριστη έκπληξη και παραλίγο να πάρει την άνοδο.

Φέτος ξεκίνημα με νέο προπονητή, τον Ηλία Αντώνογλου, αφού ο Άγγελος Μπέτσης έχει πλέον μόνο διοικητικό πόστο. Το μεγαλύτερο μέρος της περσινής ομάδας έχει παραμείνει, με μια σημαντική απώλεια, αυτή του Δημητρή Μαλάμου, που «μετακόμισε» στη γειτονική Κόντσικα.

Όπως δήλωσε και ο προπονητής, στόχος είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να περάσουν όλοι μια όμορφη χρονιά. Όσον αφορά τις μεταγραφές, μας είπε πως θα εξαντληθούν τα περιθώρια, αλλά η ομάδα δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες.

Έτσι η πρώτη μέρα ξεκίνησε με αγιασμό παρουσία 15 περίπου ποδοσφαιριστών της ομάδας, μελών της διοίκησης και του προπονητή, ενώ ακολούθησε προπόνηση με ασκήσεις εκγύμνασης και τεχνικής.

Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, πως το συγκεκριμένο γήπεδο όσες φόρες και να το αντικρίσεις, μένεις έκπληκτος από το πόσο καλοδιατηρημένος είναι ο αγωνιστικός του χώρος και όχι μόνο.




ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου