Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Γιώργος Πότσης : "Στόχος μια καλύτερη θέση από πέρυσι, που σημαίνει ότι ζητάμε και κάτι παραπάνω"!!! (Video)


Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Πωγωνάτου, Γιώργος Πότσης, για την προετοιμασία της ομάδας που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες, τον φετινό σχεδιασμό και τους στόχους της.


Οι δηλώσεις του προπονητή : 

Καταρχάς να ευχηθώ σε όλο το ερασιτεχνικό καλή χρονιά με υγεία. Έχουμε τρεις μέρες που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Η συμμετοχή είναι αρκετή, ζέστη αρκετή, τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και σε σχέση με πέρυσι πιστεύω ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο. Ο στόχος που έχει η ομάδα είναι μια καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή. Πέρυσι από το δεύτερο γύρο και μετά η ομάδα είχε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, μια σταθερότητα. Ελπίζουμε στο καινούργιο πρωτάθλημα να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Κάθε χρόνο ο στόχος της ομάδας είναι ένας, να γίνει μια καλή παρέα, να ευχαριστιούνται τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα όλα έρχονται. Έτσι είχε έρθει η άνοδος και τότε, γιατί ήμουν μέλος σαν ποδοσφαιριστής. Στόχος μια καλύτερη θέση από πέρυσι, που σημαίνει ότι ζητάμε και κάτι παραπάνω.

Έγιναν προσθήκες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, που είχαμε ένα θέμα. Περιμένουμε και 3-4 παιδιά που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Όχι παραπάνω, δεν θέλουμε να φορτώσουμε την ομάδα, ούτε να δημιουργήσουμε υπέρ πληθώρα ποδοσφαιριστών.

Θεωρώ ότι μαζί με τους αγώνες μπαράζ, το να ξεκινάει πιο μετά το πρωτάθλημα, ήταν από τις πιο σωστές κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει η Ένωση. Το ερασιτεχνικό είναι για να το ευχαριστιόμαστε, γι’ αυτό και όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία μετά τον Δεκαπενταύγουστο, που μπορούν να μαζευτούν και οι ποδοσφαιριστές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου