Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Κώστας Λιόλιος : "Πέρυσι κάναμε μια καλή πορεία, αλλά φέτος θα διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω"!!! (Video)


Δηλώσεις έκανε ο προπονητής των Αμπελοκήπων Κώστας Λιόλιος, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, όπου έχει μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις, όπως και για τους στόχους κι τον σχεδιασμό της φετινής χρονιάς.


Οι δηλώσεις του προπονητή : 

Καταρχάς να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού. Ξεκινήσαμε τη Δεύτερα, έχουμε πολύ καλή παρουσία από ποδοσφαιριστές. Έχουμε κρατήσει όλο τον περσινό κορμό κι αυτό είναι πολύ θετικό. Έχουν έρθει και νέα παιδιά και ταλαντούχα που ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα πιο ανταγωνιστική από πέρυσι. Πέρυσι κάναμε μια καλή πορεία, αλλά φέτος θα διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω και να γίνουμε καλή ομάδα πιο γρήγορα από ότι γίναμε πέρυσι.

Αυτή τη στιγμή δεν χρειαζόμαστε κάπου ποδοσφαιριστή, έχουμε σε όλες τις θέσεις. Αν προκύψει μια καλή περίπτωση και ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας δεν θα έχουμε πρόβλημα να έρθει στην ομάδα.

Μπορεί να πάμε για άνοδο, αλλά τα λόγια απέχουν πολύ από την πράξη. Πρέπει να γίνουμε πρώτα ομάδα και μετά θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε.

Βοηθάει ότι ξεκινάει αργότερα το πρωτάθλημα γιατί έχουν μαζευτεί όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως βλέπετε έχουμε 25 άτομα στην προπόνηση. Άλλες χρονιές που ξεκινάγαμε πριν το Δεκαπενταύγουστο υπήρχαν απώλειες λόγω διακοπών, ότι δεν είχαν γυρίσει οι φοιτητές. Ελπίζω να καθιερωθεί από εδώ και πέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου