Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Αλέκος Τάτσης : "Φετινός στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι ένας τίτλος"!!! (Video)



Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά, Αλέκος Τάτσης, έκανε δηλώσεις με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας, μιλώντας για τον φετινό σχεδιασμό, τις μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας του Παρακάλαμου.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Πρώτη μέρα της προετοιμασίας της ομάδας, όπου σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας. Ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να χτιστεί σε σωστές βάσεις η ομάδα. Θέλω να πω να είμαστε υγιείς όλοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο - και όχι μόνο – και καλή σεζόν σε όλους.

Πέρυσι πήγα στην ομάδα από τον Φεβρουάριο και μετά, για ενάμιση μήνα περίπου, ήταν λίγο δύσκολο αυτό για μένα, μιας και δεν ήξερα καλά τα παιδιά. Φέτος γι’ αυτό ξεκινάμε λίγο νωρίτερα, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.

Ο στόχος φέτος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί πάνω από όλα, να έχουμε μια ομάδα που θα παίζει στα ίσια όλα τα παιχνίδια και γιατί όχι να διεκδικήσουμε το Κύπελλο ή και το Πρωτάθλημα.

Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση, όπως είπαμε και πριν ήρθαν κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, έμπειροι παίκτες. Θέλω να δέσουν με τα παλιά παιδιά στην ομάδα και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε έναν έμπειρο επιθετικό και η διοίκηση κάνει τα αδύνατα – δυνατά να βρεθεί  ποδοσφαιριστής αυτός.

Τα περισσότερα παιδιά μένουν στα Γιάννενα, όποτε η προετοιμασία θα γίνει όλη εδώ. Στην αγωνιστική περίοδο θα κάνει εκεί κάποιες προπονήσεις η ομάδα, να πατήσουμε κι εκεί το γήπεδο του Παράκαλαμου.

Υπάρχει χρόνος προετοιμασίας για τις ομάδες, μιας και αργεί φέτος το πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη ο Σεπτέμβρη ανοίγουν τα σχολεία για τους μαθητές, οι σχολές για τους φοιτητές και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, γι’ αυτό κι εμείς ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς την προετοιμασία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου