Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Με δυνατό σύνολο και υψηλούς στόχους, ξεκίνησε ο Αγροτικός Αστέρας!!! (Video)




Μια ακόμη ομάδα της Α΄ Ερασιτεχνικής ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασίας της, ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ελπίδων Ιωαννίνων.

Ίσως η πιο δυνατή ομάδα εκτός λεκανοπεδίου Ιωαννίνων αυτή τη στιγμή, που με μόλις δυο χρόνια παρουσίας στην Α΄ Ερασιτεχνική, έχει ήδη πάει σε έναν τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και πέρυσι τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Έτσι και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και για τις δυο διοργανώσεις, έχοντας γίνει καλές μεταγραφές, ενώ παρέμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη χρονιά, όπως και ο προπονητής Αλέκος Τάτσης. Το μόνο σημείο που θα χρειαστεί μια γερή ενίσχυση, όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της ομάδας, είναι στη θέση του σέντερ φορ, όπου υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση ενός έμπειρου, που να έχει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.



Ο κόουτς Αλέκος Τάτσης πρέπει να δέσει σαν «ομάδα» τους καινούργιους ποδοσφαιριστές με τους παλιούς, ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο. Η πρώτη προπόνηση είχε πολλά στάδια, με ασκήσεις για ενδυνάμωση, αντοχή και τεχνική. Παρών σχεδόν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, μαζί και όσοι παρέμειναν στην ομάδα από την περσινή χρονιά.

Επίσης την προπόνηση παρακολουθούσαν με αφοσίωση και μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα, που ευελπιστούν κι αυτοί να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ υπήρχε ανυπομονησία για το βραδινό γλέντι που διοργανώνει η ομάδα το χωριό του Παρακάλαμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου