Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Νέο ξεκίνημα χωρίς υπερβολές στη Μουσιωτίτσα, με έμφαση στα "δικά" της παιδιά!!! (Videos)




Νέο ξεκίνημα για τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας, με νέα διοίκηση και αλλαγή φιλοσοφίας, ώστε να αποφθεχθούν λάθη του παρελθόντος που έφεραν την ομάδα κοντά στη διάλυση.

Η διοίκηση του Κένταυρου τη φετινή σεζόν έκανε ένα κάλεσμα προς τους γηγενής ποδοσφαιριστές, που είχαν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους από την ομάδα και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, ώστε να γυρίσουν οι περισσότεροι. Σίγουρα θα χρειαστούν και προσθήκες με ποδοσφαιριστές από τα Ιωάννινα, αλλά η διοίκηση θα κινηθεί σε συγκεκριμένες επιλογές και χωρίς υπερβολές, με 3-4 παίκτες.

Στόχος της ομάδας είναι όπως προαναφέρθηκε να αγωνίζονται σε αυτή κυρίως τα «δικά» της παιδιά. Να μην ερημώσει η περιοχή ποδοσφαιρικά και το γήπεδο «στολίδι» που έχει ανακατασκευαστεί από πέρυσι. Αγωνιστικά όλοι στην ομάδα θέλουν μια καλή πορεία, χωρίς περιπέτειες.

Η πρώτη μέρα, λοιπόν, ξεκίνησε με αγιασμό και εν συνεχεία με την προπόνηση της ομάδας. Οι παρουσία παικτών δεν ήταν μεγάλη, αλλά υπήρχαν δικαιολογίες λόγω εργασιών και διακοπών. Επίσης το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη, αφού οι «γαλάζιοι» στην ουσία είναι μια ομάδα που φτιάχνεται από την αρχή.




Παρών ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Θανάσης, όπως και κάποια άλλα μέλη της διοίκησης, αλλά και φίλοι της ομάδας όλων των ηλικιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου