Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ανάσανε στο τέλος η Ελεούσα και προκρίθηκε, 0-2 την Κληματιά!!!



Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πανηγυρίζει η ομάδα της Ελεούσας αφού πέρασε με 2-0 από την Κληματιά με τέρματα των Πεπόνη και Τσακανίκα.

Οι κίτρινοι σκόραραν νωρίς , αλλά η Κληματιά είχε κι αυτή τις ευκαιρίες της. Με ένα γκολ στο φινάλε η Θύελλα καταφέρνει να «κλειδώσει» τη νίκη και περνάει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στα του ματς τώρα οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου πήραν κεφάλι στο σκορ  με τον Πεπόνη να εκμεταλλεύεται την κάθετη πάσα του Τσακανίκα και με πλασέ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Ελεούσα είχε μια ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμα τέρμα αλλά η προσπάθεια του Βελτσίστα να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ από το κέντρο πέρασε ελάχιστα άουτ. Όπως ευκαιρίες είχαν και οι Πεπόνης με τον Πασχάλη.

Από κει και πέρα η Κληματιά φάνηκε ιδιαίτερα απειλητική σε πολλές περιπτώσεις.  Αρχικά την εκτέλεση φάουλ του Βλαχοπούλου απέκρουσε ο πορτιέρο των κίτρινων ενώ αργότερα σε μια φάση διαρκείας και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα τα σουτ των παικτών των γηπεδούχων προσέκρουσαν πάνω στα σώματα.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Κληματιά συνέχισε να απειλεί για την ισοφάριση αλλά σε πανομοιότυπες φάσεις οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα στη γραμμή σε σουτ των Τζιάλλα και Σπυροπούλου.

Τελικά η Ελεούσα κατάφερε να κλείδωσε την νίκη στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσακανίκα να εκτελεί σωστά μετά από κάθετη πάσα του Βελτσίστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου