Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

"Μπλε θύελλα" το Μέτσοβο, 7-1 τα Σερβιανά!!!



Στο γήπεδο Μετσόβου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Θρίαμβο Σερβιανών και πήρε τη νίκη – πρόκριση, για ην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με σκορ 7-1!

Οι «μπλε» προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με σουτ του Σιούτα, μετά από σέντρα του Σταχούλη. Στο 10΄ φάση διαρκείας για τα Σερβιανα, κόρνερ του Ριστάνη, διώχνει ο Μαργώμενος, ο Ναούμης τη στέλνει πάνω στον Τσουλιάη Ι. και στη συνέχεια ο Δήμος δεν μπορεί κι αυτός να νικήσει τον Μαργώμενο. Στο 37΄ σουτ του Χήτα, αποκρούει με δυσκολία ο Ρούκης.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πλασέ του Ριστάνη, να περνάει κάτω από τα πόδια του Μαργώμενου. Στο 48΄ όμως έγινε το 2-1 με κοντινό σουτ του Παλαιοπάνου. Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτέ με ωραίο σουτ στο ύψος της περιοχής κάνει το 3-1. Σο 55΄ πλασέ του Τσουλιάη Θ. για το 4-1 και στο 59΄ σουτ του Τσουλιάη Κ. για το 5-1. Στο 61΄ ασίστ του Σταχούλη και ο Τσουλιάης Θ. κάνει το 6-1. Στο 66΄ φάουλ του Σιούτα, στο δοκάρι της εστίας του Ρούκη η μπάλα. Στο 83΄ ασίστ του Παλαιοπάνου και προβολή του Τρίτου για το τελικό 7-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου