Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Καλύτερος ο Π.Α.Σ., αλλά..... 1-1 μέσα στην Πάτρα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για παναχαικη πας 1-1

Επιτέλους δράση για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, με το πρώτο επίσημο ματς του για φέτος στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή και τελικό σκορ το ισόπαλο 1-1!

Ένα ντέρμπι που θύμιζε κάτι από περασμένες εποχές με αντίπαλο την ομάδα της Αχαΐας και αρκετούς φιλάθλους του «Άγιαξ» στο γήπεδο.

Ο Π.Α.Σ. αν και ανώτερος δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στην πρεμιέρα, ενώ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο από το 56΄, λόγω αποβολής του Πίτου Γκαρσία.

Στο 4ο λεπτό καλό σουτ του Κυνηγόπουλου υπό πίεση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 23΄ οι φιλοξενούμενοι απαντάνε με ευκαιρία του Λέο, αλλά η μπάλα βρίσκει σε σώματα αμυντικών. Τρία λεπτά μετά γίνεται το 1-0 για την Πατρινή ομάδα, μετά από κόρνερ του Κυνηγόπουλου και κοντινό σουτ του Παπατόλιου.

Ο Π.Α.Σ. βγαίνει μπροστά και στο 29΄ έχει δοκάρι σε κεφαλιά του Λέο, έπειτα από σέντρα του Καρτάλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Κάστρο, αποκρούει ο Σούλης. Οι Γιαννιώτες σφυροκοπούν την αντίπαλη άμυνα για να πετύχουν κάποια τέρμα και στο 34΄ ο Κάστρο χάνει κι άλλη καλή ευκαιρία, όπως και ο Νικολιάς αμέσως μετά.

Η πίεση των φιλοξενούμενων αποδίδει στο 38΄, όταν ο Αποστολόπουλος με σέντρα σουτ από δεξιά ξεγελά τον Σούλη και ισοφαρίζει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο ένα σουτ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Παπατόλιο.


Ο Π.Α.Σ. μπήκε δυνατά και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, φάουλ του Κάστρο, αποκρούει ο Σούλης και στην επαναφορά ο Κριζμάν δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 48΄ γυριστό σουτ του Κριζμάν, πέφτει και σώζει στη γωνία του ο Σούλης.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοούνται και στο 63΄ έχουν και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Σκόνδρα, μετά από φάουλ του Καρτάλη. Στο 76΄  κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Παμλίδη να νικιέται σε φάση τετ-α-τετ από τον Σούλη.

Στο 85΄ έρχεται και μια καλή στιγμή για την Παναχαΐκή, όταν ο Γιαννίκογλου απέκρουσε κεφαλιά του Μωραίτη, από φάουλ του Σιατραβάνη.

Τελικά δεν αλλάζει κάτι στο ματς και ο Π.Α.Σ. φεύγει με το βαθμό από την Πάτρα, αν και θ μπορούσε άνετα να πάρει και το «τρίποντο».


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς (9' Μασούρας), Κολ (23' Πατρώνης – 71' Λινάρδος), Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης (43' λ.τρ. Ζιουλής), Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Κάστρο, Καρτάλης (70'Λιάσος), Νικολίας, Κρίζμαν, Λέο (63' Παμλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου