Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Το δυο στα δυο η Καστρίτσα, 2-0 και την Κράψη!!!


Στο γήπεδο Κστρίτσας ένα ακόμη δυνατό ματς για τη 2η αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής, ανάμεσα στον τοπικό Αγροτικό και τον Π.Α.Σ Κράψης, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-0.



Οι γηπεδούχοι που έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ φέτος πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και έφτασαν έτσι τους 6 βαθμούς, σε αντίθεση με την Κράψη που δεν έχει το ξεκίνημα που περίμενε με μόλις ένα πόντο.

Πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό, ένα σουτ του Θανάση, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυρόπουλος. Στο 21΄ όμως έρχεται το 1-0, με σουτ στη κίνηση από τον Κατζιώτη, έπειτα από σέντρα του Θανάση. Στο 25΄ διαγώνιο σουτ του Αλεξίου, λίγο από την εστία των γηπεδούχων η μπάλα. Στο 27΄ ο Αλεξίου σε φάση τετ-α-τετ νικιέται από τον Γρηγοριάδη. Στην αμέσως επόμενη φάση, κακή έξοδος ου Σταυρόπουλου σε εκτέλεση κόρνερ και ο Θανάσης από κοντά κάνει το 2-0. Στη συνέχεια δυο καλές ευκαιρίες με Κατζιώτη και Θανάση για την Καστρίτσα, αλλά αποκρούει ο Σταυρόπουλος.

Στην επανάληψη ένα καλό σουτ του Σταμούλη στο 53΄, αλλά αποκρούει ο Γρηγοριάδης. Στην επόμενη φάση ο Ζήσης αστοχεί κι αυτός από κοντά να μειώσει για την Κράψη. Στο 63΄ ασίστ Μπισέλα, πλασέ Θανάση, αποκρούει ο Σταυρόπουλος και στην επαναφορά ο Κατζιώτης δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 68΄ διαγώνιο σουτ του Ναυρόζογλου και η μπάλα περνάει λίγο άουτ.


Καστρίτσα(Λιαπάκης):Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Ρίζος, Παπαβασιλείου, Κρανάς, Κύρκος, Μπισέλας(66’ Ναυρόζογλου), Γιάκος(55’ Σπαλιάρας), Θανάσης(74’ Ορφανός), Κατζιώτης(78’Αναστασιάδης), Πότσης.

Κράψη(Αγγέλης):Σταυρόπουλος, Σταματίου(46’Ζαμπέτας), Καρατζιάς, Φαρμάκης, Σήτος, Ζήσης, Αλεξίου, Κολιός, Καράσας, Σταμούλης(68’ Κατσούδας), Βύζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου