Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Πολύ καλός ο Π.Α.Σ., 3-1 τον Θεσπρωτό στο φιλικό!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πας γιαννινα - θεσπρωτος 3-1


Φιλική νίκη πέτυχε σήμερα ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, επί του γείτονα Θεσπρωτού με σκορ 3-1, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση.

Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή του Π.Α.Σ. ήταν καθολική, αφού μπήκε δυνατά και απείλησε με 2-3 απανωτές ευκαιρίες, πριν ανοίξει το σκορ στο 22΄ και κάνει το 2-0 στο 25, ενώ το 3-0 ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος ήταν εντελώς ακίνδυνοι.

Στην επανάληψη και πάλι ο «Άγιαξ» μπήκε δυνατά και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολες επεμβάσεις. Στη μοναδική φάση του Θεσπρωτού στο 62΄, ήρθε η μείωση του σκορ και από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στο ματς.

Την πρώτη καλή στιγμή είχε ο Π.Α.Σ., μόλις στο 2ο λεπτό, από πάσα του Αποστόλοπουλου και σουτ του Παμλίδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι παίκτες και στο 11΄, ο Κωνσταντάκος αυτή τη φορά αποκρούει σουτ του Παμλίδη και στην επαναφορά ο Ξύδας δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κι άλλο καλό σουτ από τους γηπεδούχους στο 17, αυτή τη φορά από τον Αποστολόπουλο, λίγο άουτ πέρασε η μπάλα. Στο 22΄ ο Π.Α.Σ. άνοιξε το σκορ, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιόντης σκόραρε για το 1-0. Διπλασιάζονται τα τέρματα στο 25΄, όταν ο Παμλίδης πίεσε τον τερματοφύλακα Κωνσταντάκο, του έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε σε άδειο τέρμα. Στο 44΄ ήρθε το 3-0, όταν ο Αποστολόπουλος έβγαλε ωραία ασίστ στον Παμλίδη κι αυτό σε φάση τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα.

Στο 46΄ φάουλ του Καταλή, κοντινό πλασέ του Παντελάκη, με τα πόδια διώχνει ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού. Τρία λεπτά μετά ο Παντελάκης σέντραρε, ο Κριζμάν σούταρε, απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας των Θεσπρωτών. Οι φιλοξενούμενοι μειώνουν σε 3-1 στο 62΄, από κοντινή προβολή του Ραμίρεζ. Στη συνέχεια κάποιες φάσεις με τους Πανουργιά, Ναούμετς και Κριζμάν, πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σιόντης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Παμλίδης, Ξύδας, Ζιουλής.

Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Παντελάκης, Κρίζμαν, Λεό, Νάουμετς, Καρτάλης, Ράντοβατς, Οικονομόπουλος, Ζώγκος, Πανουργιάς, Πήλιος.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ευαγ., Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Χατζηβασιλάκης, Ευθυμίου, Μπίκας, Κωνσταντίνου Β., Γώγος, Κόλλας.

Έπαιξαν και οι: Μάουρο, Κρίστιαν, Κινάλης, Ντοματάς, Γκέκας, Ντόνης, Κωνσταντακόπουλος Ν., Κατσέλης, Λώλος, Καρβούνης, Δημητρούλιας, Χριστογιάννης, Φατίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου