Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική νίκη του Π.Α.Σ, μετά το 67΄!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για πας γιαννινα ολυμπιακος βολου 3-0


Νίκη σε ένα ακόμη φιλικό για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, με σκορ 3- και αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, που αγωνίζεται στη Fooball League.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα δεν ήταν καλό, με τη μοναδική καλή στιγμή ένα χαμένο πέναλτι για τον Π.Α.Σ.. Στο 30ο λεπτό ο Γραικός έκανε χέρι ενός περιοχής, την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αποστολόπουλος, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη και πάλι δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το 67’, όπου πήραν μπροστά οι γηπεδούχοι. Ο Καρτάλης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Παμλίδη, κι αυτός πλάσαρε για το 1-0. Στο 79΄ ασίστ του Νάουμετς στον Ξύδα, σουτ του δεύτερου, κοντράρει η μπάλα σον Λέο, του στρώνεται και σουτάρει για το 2-0. Στο 90΄ ο Οικονομόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σέντραρε, αλλά οι Λέο και Γροσδάνης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 92΄ ο Πίτου Γκαρσία με μια πολύ ωραία εκτέλεση απευθείας κόρνερ έγραψε το τελικό 3-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Ζιουλής, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Καρτάλης, Κρίζμαν, Παμλίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Ξύδας, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Πανουργιάς, Λεό, Νάουμετς, Ράντοβατς, Λώλης, Πίτου Γκαρσία, Γροσδάνης, Πήλιος, Γώγος, Λιάσος, Ζώγκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Τζέφερσον, Ράντι, Βοσνακίδης, Γραικός, Λάσκαρης, Φάζος, Μπουτζίκος, Τσίτας, Τσιάρας, Σκοπελίτης.
Αγωνίστηκαν και οι: Γιδόπουλος, Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Κόλα, Μπακουλάτι, Πόζογλου, Πριονάς, Ρόκας, Φουτσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου