Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ολοκλήρωση εργασιών στο γήπεδο Ανατολής, ευχαριστίες σε Κατσικά και ενός λεπτού σιγή σε φιλικά!!!



Ολοκληρώνονται τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Γηπέδου Ανατολής που ξεκίνησαν πριν από δυο μήνες περίπου.

Το Σάββατο 14-09-2019, το ειδικό μηχάνημα του Δήμου Ιωαννιτών μετέφερε και επισκεύασε το σωλήνα άρδευσης του γηπέδου.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου έγιναν παρεμβάσεις που αφορούσαν, τόσο την ασφάλεια, όσο και την λειτουργικότητα του Γηπέδου.

Συγκεκριμένα έγιναν έργα:

Καθαρισμού της δεξαμενής και απομάκρυνσης ιζήματος 50 περίπου εκατοστών
Καθαρισμού των σωλήνων και ψεκαστήρων άρδευσης
Απομάκρυνση ζιζανίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πέριξ αυτού
Επιχωμάτωση, λίπανση και σπορά του κεντρικού και του βοηθητικού γηπέδου
Αλλαγή των δοκαριών με νέα αλουμινίου εντός προδιαγραφών
Επισκευές στα αποδυτήρια, στις κερκίδες, και στην περίφραξη του χώρου
Επισκευές στον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων
Τα έργα ολοκληρώνονται σύντομα και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η πολυπόθητη αδειοδότηση του γηπέδου.
Αποτέλεσμα της αναμονής περαίωσης των έργων, η Ομάδα Ανδρών του Α.Ο. Ανατολής θα προπονείται στο Γήπεδο Κατσικάς, το οποίο παραχώρησε ευγενικά η Διοίκηση του Σωματείου της Θύελλας Κατσικάς. Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στο ιστορικό φίλο Σωματείο για την προσφορά του αυτή.

Τέλος, η 14η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Εθνική Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Ως εκ τούτου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον τελευταίο φιλικό αγώνα της Ομάδας Ανδρών απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας που θα διεξαχθεί αύριο στο Γήπεδο Ασβεστοχωρίου και στον πρώτο φιλικό αγώνα της Ομάδας Γυναικών απέναντι στις Νέες Τρικάλων που θα διεξαχθεί και αυτός αύριο στον Πυργετό Τρικάλων.

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών κ. Αριστείδης Παππάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ανατολής κ. Γεώργιος Παπαστεργίου, το μέλος της Διοίκησης του Α.Ο. Ανατολής και πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δημήτρης Κατηρτσίδης, ο αναπληρωτής ταμίας κ. Αλκιβιάδης Κούκος και οι εργολάβοι, επιθεωρούν την εξέλιξη των εργασιών επισκευής του συστήματος άρδευσης του Γηπέδου Ανατολής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου