Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ροδοτόπι : Ήταν καλύτερο και πήρε το διπλό, 0-1 τον Άτλα/Χουλιαράδες


Πολύ σημαντικό «τρίποντο» για το Ροδοτόπι, που επικράτησε στο Epirus Sport επί του Άτλα/Χουλιαράδες με σκορ 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονταν μια νίκη γιατί είχαν μείνει κάπως χαμηλά στη βαθμολογία και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ελεούσας η κατάσταση περιπλέκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι από την άλλη έχασαν μια ευκαιρία να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, αν και σήμερα δεν ήταν καλοί.


Το 1ο ημίχρονο κύλησε ως το μισάωρο χωρίς κλασσικές ευκαιρίες, με το Ροδοτόπι να απειλεί στο 33΄, όταν ο Βλάχος σέντραρε, κεφαλιά του Πασχάλη, που ήταν αφύλακτος μέσα στην περιοχή, άουτ η μπάλα, ενώ λίγο μετά οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή, όταν ο Συμεωνίδης σέντραρε από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Πύρτσιος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 40΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους», σουτ του Μάντζαρη από δεξιά, αποκρούει ο Πρινέας, στη συνέχεια ο Γεωλδάσης από κοντά σουτάρει κι αυτός, ξανά απόκρουση. Στο 45΄ κι άλλη σπουδαία ευκαιρία για το Ροδοτόπι, ο Ταμπούρας παίρνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ, σουτάρει δυνατά, αλλά ο Πρινέας αποκρούει και πάλι.


Στην επανάληψη το ματς ήταν και πάλι δυνατό με ταχύτητα. Στο 63΄ ο Αβντιλάι εκτελεί κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Μάντζαρη στο πρώτο δοκάρι, προβολή του Βλάχου στο δεύτερο δοκάρι, τελευταία στιγμή διώχνει αμυντικός του Άτλα σε κόρνερ. Εκτελεί του κόρνερ από αριστερά ο Πασχάλης, κεφαλιά του Ταμπουρά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα χτυπάει δοκάρι και στην επαναφορά βρίσκει σε πόδι αμυντικού των γηπεδούχων για να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει έτσι το 0-1. Στο 75΄ φάουλ του Συμεωνίδη, πρώτη κεφαλιά ο Πύρτσιος, δεύτερη ο Τζουρμανάς από κοντά, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Βάσιος.

 

ΑΤΛΑΣ/ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Πρινέας, Συμεωνίδης, Μήτσης (Καλτσάς 86΄), Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Πανούσης (Γιάτσος 60΄), Χαλιάσος (Τσίρης 79΄), Παπανικολάου, Πύρτσιος, Παπαστράτος (Δημάκος 60΄), Ζιώγας (Ρράπα 46΄)


ΡΟΔΟΤΟΠΙ : Βάσιος, Γκρέμος, Αβντιλάι, Πάικας, Μπάφας, Τσέλιος, Βλάχος, Ταμπούρας, Μάντζαρης, Πασχάλης (Κίτσης 83΄), Γεωλδάσης (Ναστούλης 93΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου