Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτόπαππα - Πεντέλη : Την σκότωσαν οι πρώην!!!



Με δύο από τους καλύτερους παίχτες της (Ζιάβρος, Μάντζιος) να προέρχονται απ την Πεντέλη, η Πρωτόπαππα πήρε το τρίποντο πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ.

Με πίεση ψηλά και με την Πεντέλη να απειλεί μόνο από στημένα και μακρινές μπαλιές η Πρωτόπαππα ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς.

Στο 15΄ ο Ζιάβρος διάβασε τη φάση και έκλεψε την παράλληλη πάσα του Ντάρα στο χώρο του κέντρου με σπρίντ περνάει τον Ντάρα και στη συνέχεια τον Τάτση για να γράψει το 1-0 στην απέναντι γωνία με καταπληκτικό πλασέ. Το γκολ δεν πανηγυρίστηκε σε ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.


Η συνέχεια και λόγω του γηπέδου περιορίστηκε σε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το 2-0 στο 58΄ μετά από αδράνεια της άμυνας της Πεντέλης και με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα, ο Αλεξίου κλέβει τη μπάλα και με όμορφο πλασέ σκοράρει.


Η Πεντέλη όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και σε μια πολύ καλή σέντρα από τον Ντέτσικα ο Τσάλιοε με διπλή προσπάθεια μειώνει σε 2-1 στο 68΄.


Ακολούθησαν δυνατές μονομαχίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα η ομάδα της Πρωτόπαππας να πάρει τους 3 βαθμούς και να κοιτάει ψηλά.


Απευθείας κόκκινη στον Ντέτσικα στο 79΄. 


ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ : Κοσινάς, Μαντής (Πασχάλης 82΄). Μπαρέκος, Σμπόνιας (Μπαλωμένος 38΄), Ζώης, Μάντζιο;, Ζιάβρος, Καραγιάννης, Αλεξίου, Σαββίδης, Τσιγαρίδας (Παπαγεωργίου 59΄)

ΠΕΝΤΕΛΗ : Χίλιαρχος, Τσιάλλιος Ν. (Ξεργιάς 89΄), Καπογιάννης (Ντόκος 57΄), Ντέτσικας, Ντάρας, Χοντάι, Τσιάλλιος Β., Μπούρης (Ζάνος 72΄), Τάτσης, Λαμπρίδης, Βέλλιος













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου