Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Πεντάρα με εκατό της εκατό ευστοχία ο Ολυμπιακός Βοτανικού!!!



Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Ολυμπιακός Βοτανικού φιλοξένησε την ομάδα της Κοσμηράς και επικράτησε με σκορ 5-1!



Με αυτή τη νίκη οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 5η θέση παρέα με άλλες 3 ομάδες και είναι ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου, παρά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Α.Ε. Μικρασιατών.



Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν βαριά ήττα, παρότι δεν έπαιξαν άσχημα, αλλά οι αντίπαλοι τους ήταν 100% εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες. Παραμένουν έτσι στα χαμηλά της βαθμολογίας, αν και έχουν 6 βαθμούς διαφορά από το 14ο Ελληνικό.




Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με γρήγορο ρυθμό, πολλές αντεπιθέσεις και για τις δυο ομάδες και φυσικά 6 γκολ. Στο 1ο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ισορροπημένα, στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.






Το φιλμ του αγώνα :

Στο 8΄ ωραίος συνδυασμός των παικτών του Ολυμπιακού Βοτανικού, που πραγματικά έκρυψαν τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Κοκκιάδη που με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στο 11΄ ο Ζαράγκας τετ-α-τετ με τον Νικολάου, αλλά ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων αποκρούει.

Στο 14΄ εκτέλεση φάουλ από τον Σιδέρη, ο Βραζιτούλης μέσα στην περιοχή πιάνει καρφωτή κεφαλιά για το 1-1.

Στο 29΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Σιδέρη, με τις γροθιές διώχνει ο Νικολάου.

Στο 37΄ ο Ρομποτής σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Νικολάου.

Στο 45΄ ο Σιδέρης τροφοδοτεί με κάθετη πάσα τον Ζάραγκα, αυτός σουτάρει, αλλά αποκρούει ο Νικολάου.

Λήξη ημιχρόνου



Στο 67΄ γκολάρα του Διαμαντή για το 3-1. Μακρινό ψηλό σουτ, στην αριστερή γωνία της εστίας του Πλατή.

Στο 69΄ ο Ρομποτής σεντράρει, ο Κοκκιάδης πιάνει την κεφαλιά για το 4-1.

Στο 85΄ ο Νικολάου ανατρέπει τον Ζάραγκα μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι για την Κοσμηρά. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Βογιατζής, αλλά ο Νικολάου πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνία και μπλοκάρει.

Στο 89΄ αντεπίθεση των γηπεδούχων και 5-1 από ατομική ενέργεια και πλασέ του Μπισέλα.


ΟΛ. ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : Νικολάου, Λέζος, Σιώλος (Τσακανέλης 76΄), Τσόδουλος, Κωνσταντής, Ποζιόπουλος, Ζώτος (Μποζίκης 70΄), Τσίφτσης (Διαμαντής 46΄), Μπίσελας, Ρομποτής, Κοκκιάδης

ΚΟΣΜΗΡΑ : Πλατής, Ρούμπος (Απόστολακης 81΄), Περώνης, Βραζιτούλης, Τζούμας, Πάτσης (Σούλτης 78΄), Πατσάλος (Καρτσακάλης 88΄), Νούσης, Βογιατζής, Σιδέρης, Ζάραγκας
















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου