Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αμπελόκηποι : Στην Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης ο Βασίλης Καπέρδας!!!


Οι ιθύνοντες των Αμπελοκήπων βλέπουν σιγά-σιγά ότι η δουλειά που γίνεται στο σωματείο και η έμφαση που δίνεται κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να πιάνει τόπο!

Κι αυτό φαίνεται από την πρόσφατη μεταγραφή του 16χρονου ποδοσφαιριστή Βασίλη Καπέρδα από τους Αμπελόκηπους στην Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που πέρυσι, αλλά και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν έχει ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές του αρετές, έχει υπογράψει πλέον επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας.

Όπως είπαμε η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στους Αμπελόκηπους ανταμείβεται, ενώ να θυμίσουμε πως η διοίκηση του σωματείου έχει συνάψει συνεργασία με εταιρεία προώθησης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείει, όπως βλέπουμε, να συνεργαστεί και με ομάδες εκτός Νομού, μιας κι εδώ δεν βλέπει ανταπόκριση.

Εκτός από τον Βασίλη Καπέρδα, υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλον νεαρό ποδοσφαιριστή των Αμπελοκήπων, επίσης από ομάδα της Super League. Περισσότερα, όμως, όταν θα έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, για να δούμε αν θα προχωρήσει και αυτή η μεταγραφή.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου