Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ελεούσα : Πήρε διπλό μεσ'το Πέραμα και έβαλε φωτιά στην ουρά


Με το διπλό έφυγε από το Πέραμα η Ελεούσα και τελικό σκορ 1-2, βάζοντας έτσι φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας, αφού έφτασε τους 12 βαθμούς μαζί με τους αντιπάλους της και άφησε στους 11 την Αγία Μαρίνα, η οποία παίζει αύριο.


Οι κιτρινόμαυροι φάνηκε πως σιγά – σιγά βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και στο ματς με την Κράψη. Αν και πριν προηγηθούν έδειχναν κάπως πιο νωθροί από τον αντίπαλο, στη συνέχεια πήραν τα ηνία και πέτυχαν κι άλλο τέρμα. Το Πέραμα μείωσε, προσπάθησε ως το τέλος να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είχε σημαντική απουσία λόγω τιμωρίας τον Γιωτάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 2ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, με τον Στάμο να εκτελεί κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Κεφάλα Χ., η μπάλα χτυπάει σώματα ενώ κατευθύνεται προς την εστία, εν συνεχεία ο Πότσης σουτάρει και η μπάλα φεύγει άουτ. Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν από πλευράς Ελεούσας για χέρι, αλλά στο βίντεο δεν φαίνεται να βρίσκει στο χέρι αντιπάλου.




Στο 6ο λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπισέλα από αριστερά, με τις γροθιές διώχνει ο Κεφάλας Γ.. Στο 9΄ το Πέραμα έχει δοκάρι σε συρτό σουτ του Δούβλη έξω από την περιοχή, στην επαναφορά σουτ του Χαμπέζι, πάνω σε σώματα η μπάλα. Στο 20΄ ο Τζιάλλας κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Μπισέλας δεν μπορεί να βρει τη μπάλα. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι πάνω στον Μπισέλα. Η λήψη είναι αρκετά μακριά, φαίνεται σαν να τον βρίσκει ο αμυντικός της Ελεούσας, αλλά ο επιθετικός τους Περάματος δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. 




Στο 23΄ έρχεται το γκολ για την Ελεούσα, ο Ραγιάς εκτελεί απευθείας φάουλ και ο Παπαδιώτης βγάζει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί από αριστερά ο Στάμος, κεφαλιά του Ζυγούνα στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 41΄ ο Πότσης κάνει ένα «τσαφ» στην άμυνα, παίρνει η μπάλα ο Καρτάλης και σουτάρει, αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω.



Στο 55΄ έρχεται και το δεύτερο γκολ για την Ελεούσα, ο Ρίζος παίρνει τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, γυρνάει ωραία το σώμα και σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα στο πλεχτό για το 0-2. Στο 65΄ το Πέραμα μειώνει σε 1-2, όταν ο Μηλίτσης εκτελεί φάουλ με γέμισμα, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή και ο Κλείτσας από κοντά σκοράρει. Στο 67΄ σουτ του Μηλίτση εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Στη συνέχεια ο Βελτσίστας έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 74΄, όταν σε φάση αντεπίθεσης βγήκε μόνος απέναντι από τον Παπαδιώτη, αλλά το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ του Περάματος. Στο 80΄ διπλή επέμβαση από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αρχικά σε σουτ του Στάμου από δεξιά, στην επαναφορά ο Βελτσίστας κάνει την προβολή, αλλά ο Παπαδιώτης εκτινάσσεται και αποκρούει ξανά. Στο 90΄ ο Ραγιάς εκτελεί κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Ρίζου, η μπάλα πάει προς την εστία, αλλά χτυπάει αρχικά στο πόδι του Μηλίτση και μετά στο χέρι του, που είναι απλωμένο. Ο διαιτητής δεν δίνει κάτι, μιας και η μπάλα χτύπησε πρώτα στο πόδι. Ο παίκτης του Περάματος όμως είναι στη γραμμή και η μπάλα πήγαινε για την εστία, κάτι που ξεσήκωσε τον πάγκο της Ελεούσας.



 

Πέραμα: Παπαδιώτης, Σήτος, Χαμπέζι, Κλείτσας, Ντεμίρης (77΄ Λέζος), Κατσάνος, Τζιάλλας, Μηλίτσης, Μπισέλας, Καρτάλης, Δούβλης (79΄ Ζαλαβρας)

 

Ελεούσα: Κεφάλας, Δρόλιας, Ζυγούνας (70΄ Αλεξίου), Πότσης, Κωστούλας, Στάμος, Ρίζος, Ραγιας, Παπαδόπουλος (35΄ Βελτσίστας), Οικονόμου, Κεφάλας Χ. (62 Στουγιάννης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου