Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Κατσικά : Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα μεσ'το Ασβεστοχώρι


Επιστροφή στις νίκες για τη Θύελλας Κατσικάς, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Καστρίτσα, με το επιβλητικό 0-5 μέσα στο Ασβεστοχώρι!


Οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Πάνου, έπειτα από σέντρα του Σκούφη. Στη συνέχεια ο Μαρούλης έπιασε ένα σουτ από δεξιά, αλλά ο Πεχλιβάνης απέκρουσε, για να φτάσουμε στο 35΄ όταν ο Κοντογιάννης με σέντρα-σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 0-2. Στο 42΄ το Ασβεστοχώρι είχε πολύ καλή ευκαιρία να μειώσει, όταν σουτ του Μοσχέτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 44΄ ήρθε το 0-3, όταν ο Μαρούλης έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο επερχόμενος Βαρτζιώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Γούλα, ενώ στο 64΄ ο Κολιάκης για το Ασβεστοχώρι έπιασε ωραίο σουτ και ο Καραμάνης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 68΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζήκου για το 0-4 και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 72΄ ο Κοντογιάννης με σουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν κι ένα σουτ με τον Γεωργίου, αλλά απέκρουσε ο Καραμάνης.

 

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Πεχλιβάνης, Μοσχέτας, Ουζούνης (30΄ Ανθόπουλος), Μαλάμος Α., Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Μπέτσης, Γεωργίου, Ντάφλος Π. (72΄ Μαλάμος Αλκ.), Κολιάκης, Τσαντούλης.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ :  Καραμάνης, Σκούφης (77΄ Χρύσης), Μελιγγιώτης, Λισγάρας (30΄ Γούλας), Πάνος, Ζήκος, Κυριακίδης, Μαρούλης (65΄ Καζαντσίδης), Κοντογιάννης, Πολυχρόνης, Βαρτζιώτης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου