Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Μοιρασιά στη Λιμνοπούλα, στο τέλος πήρε βαθμό η Αγία Μαρίνα!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για λιμνοπουλα γηπεδο


Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η Κράψη φιλοξένησε την Αγία Μαρίνα και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 κι ας ήταν 2-0 ως το 78΄!

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν να πάρουν τον βαθμό στο φινάλε της αναμέτρησης και παίρνουν έναν πόντο στο ξεκίνημα τους στην Α΄ Ερασιτεχνική για φέτος. Η Κράψη πάλι πέταξε την ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη τη σεζόν στο πρωτάθλημα.

Στο 11ο λεπτό ο Καραντζά έκανε τη σέντρα και ο Τσαρακλιμάνης στο πρώτο δοκάρι με πανέμορφο τακουνάκι να νικάει τον Ζώτο για το 1-0. Στο 15' ο Τσαρακλιμάνης προλαβαίνει την έξοδο του Ζώτου σε φάση τετ α τετ , κάνει το πλασέ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 24' ο Κατσούδας περνάει την κάθετη στον δραστήριο Τσαρακλιμάνη ο οποίος ανατρέπεται από τον Ζώτο, με το διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σταμούλης που σημαδεύει σωστά για το 2-0.  Μέχρι την ανάπαυλα μόνο κάποια σουτ εκατέρωθεν δεν απείλησαν τους τερματοφύλακες.

Στο 47΄ όμως ο Κατσούδας σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 77' κόρνερ του Παπαρούνα από δεξιά , ο Λαγκαβάνης διεκδικεί την μπάλα οποία φτάνει στον Ιωαννίδη που από κοντά σημειώνει το 2-1. Στο 87΄ πάσα του Λαγκαβάνη στον Γεωλδάση, σουτ του δεύτερου, η μπάλα βρίσκει σε σώματα και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2. Στο 88' ο Γιαννέτας αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 93' ο Ζαμπέτας πιάνει ένα καλό σουτ με τον Ζώτο να αποκρούει.


Π.Α.Σ ΚΡΑΨΗΣ: Σταυτόπουλος, Σταματίου(61' Καρασας), Καραντζάς, Κολιός, Φαρμάκης, Ζήσης, Αλεξίου, Κατσούδας(66' Ζαμπέτας), Τσαρακλιμάνης(74'Θεοδώρου),Σταμούλης, Βύζας

Π.Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Ζώτος, Κολώσης(59' Σερέτης), Χωραβάτης Π., Λικάι(77' Ζουμπούλης), Γεωλδάσης, Λαγκαβάνης, Πασχάλης, Χωραβάτης Β.(83' Ζώνιος), Τσίκας(72' Ιωαννίδης), Παπαρούνας, Γιαννέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου