Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ποδαρικό με το δεξί στη Β΄ οι «αρκούδες» της Πεντέλης!!!




Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. η ομάδα της Πεντέλης, που επανήλθε στην Β΄ Ερασιτεχνική , πέτυχε την πρώτη της νίκη με σκορ 2-0 επί του Πανζαγορισιακού.

Οι «αρκούδες» μπήκαν με το δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ και έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο.

Οι φιλοξενούμενοι αν και ξεκίνησαν με ένα δοκάρι του Τσουμάνη Β., δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια. Στο 24΄ η Πεντέλη απειλεί για πρώτη φορά σοβαρά την αντίπαλη εστία, όταν ο Λαμπρίδης έκανε την παράλληλη πάσα από αριστερά και ο Δήμος με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Οι προϋποθέσεις απειλής στις δυο εστίες λιγοστές, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 40ο λεπτό, όταν ο Μήτσης βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Λαμπρίδη κι αυτός από πλάγια δεξιά εντός περιοχής ανοίγει το σκορ.

Οι Ζαγορίσιοι χάνουν μεγάλη ευκαιρία με την εκπνοή του ημιχρόνου να ισοφαρίσουν, καθώς ο Γκούζος Ν. κάνει χέρι μέσα στην περιοχή, σε σέντρα του Καραβασίλη, όποτε δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Κώστας Ν. και στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη το ματς δεν έχει πολλές ευκαιρίες και το παιχνίδι γίνεται αρκετά σκληρό στα μαρκαρίσματα και από τις δυο πλευρές. Στο 72΄ η πρώτη καλή φάση του 2ου ημιχρόνου, όταν ο Μπέσης εκτελεί φάουλ, ο Κοντοδήμας δεν μπλοκάρει καλά και στη συνέχεια συγκρούεται με αντίπαλο μέσα στη μικρή περιοχή, όποτε κερδίζει επιθετικό φάουλ.

Η Πεντέλη αναθαρρεί και βγαίνει μπροστά με τον Λαμπρίδη στο 77΄, που κάνει την ατομική ενέργεια και το σουτ από δεξιά μπαίνοντας στην περιοχή, εκτινάσσεται ο Βλάχος και βγάζει σε κόρνερ. Δεν περνάνε πέντε λεπτά και έρχεται το 2-0 για τις «αρκούδες», όταν ο Τάτσης με σκαφτή πάσα βρίσκει τον Κοσμά μέσα στην περιοχή και αυτός μόνος του με τον τερματοφύλακα Βλάχο σουτάρει εύστοχα. 

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ως το φινάλε ήταν να χάσουν μια ευκαιρία με τον Μποττή, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου, πιάνει ένα ωραίο σουτ από ο ύψος τη περιοχής, αλλά η μπάλα περνάει για λίγο πάνω από την εστία του Κοντοδήμα.


ΠΕΝΤΕΛΗ : Κοντοδήμας, Γκούζος Π., Αναστασόπουλος, Γκούζος Ν., Παπαδημητρίου, Κοσμάς, Λαμπρίδης (Βέλλιος 84΄), Δήμος, Γούσης Β. (Μπούρης 88΄), Μήτσης (Τάτσης 67΄), Κωστούλας (Γούσης Ι. 76΄)

ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ : Βλάχος, Ζήγος Ι., Ζήγος Σ., Καλογέρης, Κώστας, Μποττής, Τσουμάνης Γ. (Ντάγκας 69΄), Μπέσης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης Β., Καραβασίλης (Χατζής 73΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου