Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Λεωνίδας Μαλισσόβας : "Κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αν και δεν το περιμέναμε"!!! (Video)Ο προπονητής της Ελεούσας κ. Μαλισσόβας σε δηλώσεις μετά το νικηφόρα ματς απέναντι στην Κρύα, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέβλεψε να πει ότι η φετινή χρονιά ήταν αγχωτική με τις αποχωρήσεις το καλοκαίρι.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

"Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του καταφέραμε. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αν και δεν το περιμέναμε. Είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και θα δούμε στη συνέχει τη μπορούμε να κάνουμε.

Στόχοι δεν υπάρχουν από την άποψη ότι θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι ή δέκατοι. Μετά την αποχώρηση πολλών παιδιών θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα από την αρχή και να διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα.

Ήταν μια αγχωτική κατάσταση ότι πρέπει να φτιαχτεί η ομάδα από την αρχή και συνεχίζει να είναι αγχωτική. Δεν σταματάνε τα προβλήματα στο ερασιτεχνικό, αλλά εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια."
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου