Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Νίκου : "Βήμα - βήμα χτίζεται μια ομάδα - Να πάμε καλύτερα από πέρυσι"!!! (Video)



Δηλώσεις του Δημήτρη Νίκου στην προετοιμασία των Ραφταναίων, όπου μας μίλησε για τον φετινό σχεδιασμό και πως η ομάδα κάνει βήμα- βήμα το κάτι παραπάνω. Επίσης δήλωσε πως το ρόστερ κατά μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων. Τέλος τόνισε πως υπάρχει και φέτος πρόβλημα με τα ωράρια στα γήπεδα Ανατολής, ώστε να κάνει εκεί την προετοιμασία η ομάδα των «Λύκων».

Οι δηλώσεις του προπονητή :

Εμείς μπαίνουμε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας. Έχουμε κάνει μια εξαιρετική προετοιμασία, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Στις προπονήσεις μας κατά μέσο όρο είναι 18-22 άτομα, έχει βγει σε ιδανικούς αριθμούς και ένταση αυτό που θέλαμε να δουλέψουμε. Το Σάββατο είναι το πρώτο επίσημο μας παιχνίδι και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι.

Προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, σε μια δυνατή έδρα και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι βασικός μας στόχος το Κύπελλο, αλλά θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ότι παραπάνω μπορούμε.

Στο πρωτάθλημα όταν ξεκινάει μια χρονιά σίγουρα θες να πας καλύτερα από την προηγούμενη. Πέρυσι τερματίσαμε στην 10η θέση και όποια θέση πάνω από αυτή φέτος θεωρώ πως θα είναι ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε την όρεξη να το πετύχουμε.

Το ρόστερ μας κατά 95% είναι ολοκληρωμένο και θα κοιτάξουμε μόνο κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις που έχουμε στα υπόψην, αν κάποια από αυτές τελεσφορήσει θα την κλείσουμε, αλλιώς θεωρώ είμαστε έτοιμοι για τη χρονιά.

Για τις παραπάνω βλέψεις, θα πω ότι βήμα - βήμα χτίζεται μια ομάδα. Ένα λιθαράκι κάθε χρονιά είναι θετικό για να κάνουμε κάτι σε πρωταγωνιστικό ρόλο αργότερα.

Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τα γήπεδα στα Γιάννενα. Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανατολής υπάρχει το ιστορικό σωματείο της περιοχής, ο Α.Ο. Ανατολής και εμείς. Το πρόγραμμα είναι ιδιαιτέρως βαρύ και οι ώρες που μας έχουν προσφερθεί δεν μας ικανοποιούν, ειδικά μέσα στον καύσωνα και στη ζέστη. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να πω περισσότερα γι’ αυτό το κομμάτι, το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι και εμείς είμαστε πολίτες της Ανατολής και έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους υπολοίπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου