Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Μοιρασιά στην Κοσμηρά, καλύτεροι οι γηπεδούχοι!!!


Στο γήπεδο Κοσμηρά η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1!

Οι γηπεδούχοι αν και πρωτάρηδες στην κατηγορία ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει στις τοπικές διοργανώσεις. Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Αλέκος Τάτσης, σε τηλεφωνική επικοινωνία μας δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της σημερινής κακής εμφάνισης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι με τον Φερούλη και στη συνέχεια χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπάρκα. Το σκορ άνοιξε από κοντά ο Φερούλης στο 31ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να πιέσουν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Ηλία και Παππά. Στο 72΄ τη λύση δίνει ο Γκέγκα, όπου μετά από προσποίηση πλασάρει εύστοχα, ενώ την ασίστ του την έβγαλε ο Ηλίας. Η Κοσμηρά όμως ήθελε να απαντήσει και είχε ευκαιρίες με τους Φερούλης, Νιτσιάκο κι ένα τετ-α-τετ του Τσιούρη, αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης, όπου ο Μπάρκας μόνος του από πλάγια θέση αστόχησε και δεν έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Κοσμηρα: Μακρής, Νάκιας, Βραζιτούλης (82΄ Μπάρκας), Ζήσης, Περώνης, Νούσης, Τσούρης, Ζάραγκας (67΄ Ζώτος), Φερούλης, Μάης (57΄ Σιουκουλάνη), Νιτσιάκος

Αγροτικός Αστέρα: Αρχοντάκης, Ηλίας Μ., Τάσσος (46΄ Ρούμπης), Κλείτσας, Δρόσος, Τσουμάνης, Φαρμάκης (70΄ Γκόνης), Καράβας (46΄ Παππάς), Κτενάς (46΄ Στραγάλης), Ηλίας Μ., Γκέγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου