Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Με πρωταγωνιστή τον Γιαννέτα πήρε το γειτονικό ντέρμπι η Αγία Μαρίνα!!!




Στην Αγία Μαρίνα πήγε το γειτονικό ντέρμπι με την Κρύα, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με σκορ 2-0 και πρωταγωνιστή τον Γιαννέτα που σκόραρε και τα δυο τέρματα της ομάδας του.

Η Αγία Μαρίνα έτσι έφτασε τους 8 βαθμούς, έχοντας κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα ως ομάδα προερχόμενη από τη Β΄ Ερασιτεχνική, σε αντίθεση με την Κρύα που ακόμη δεν έχει βαθμό.

Στο 21΄ πολύ δυνατό σουτ του Πασχάλη, στο «γάμα» εκτινάσσεται ο Κετόγλου και αποκρούει. Στο 30΄ η Κρύα απαντάει με σουτ του Κοτσώνη, που πέρασε λίγο άουτ, μετά από φάουλ του Λαδιά. Στο 34΄ ο Χωραβάτης Β. έβγαλε με όμορφη κάθετη πάσα τον Παπαρούνα σε θέση τετ α τετ, αλλά το πλασέ του τελευταίου έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Κέτογλου.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή άνηκε για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Λαδιάς εκτέλεσε φάουλ, ο Κουκοδήμος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κοτίκας με πολύ ωραία επέμβαση έσωσε την ομάδα του. Στην επόμενη φάση ο Μπαμπούλιας Η. είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Κρύα με 10 παίκτες. Στο 63΄ ο Παπαρούνας μετά από παράλληλη σέντρα από τα αριστερά είδε τον Κέτογλου που έκανε έξοδο στην μικρή περιοχή του, να βγάζει σε πρώτη φάση το τελείωμα του αλλά ο ίδιος παίκτης παίρνοντας το ριμπάουντ βρήκε τον Γιαννέτα που σκόραρε από πολύ κοντά. Στο 76΄ διαγώνιο σουτ του Κοτσώνη και η πάλα χτυπάει στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 83΄ σε μια βαθιά μπαλιά του Πασχάλη ο Γιαννέτας κυνήγησε τη φάση και εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Κέτογλου, τσίμπησε την μπάλα και αφού πέρασε όμορφα και ένα αμυντικό πλάσαρε ψύχραιμα σχεδόν σε άδεια εστία για το τελικό 2-0.


Π.Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ:Κότικας, Κολόνες(52' Χωραβάτης Π.) Σερέτης, Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Τσίκας, Χωραβάτης Β.(85' Ζουμπούλης), Πασχάλης, Παπαρούνας(89' Ιορδανίδης) Γιαννέτας(87' Σοκορέλης)

Π.Α.Ο Κρύας: Κέτογλου, Συμεωνίδης, Στόλης, Τζώρτζης, Λαδιάς, Κουκοδήμος, Κοτσώνης(87' Κοκογλέπης), Οικονόμου(56' Πανταζής), Μάντζαρης, Μπαμπούλιας Η., Τζούμας(82' Στρακόσας)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου