Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Μόνος πρώτος ο Βοτανικός, 2-4 μεσ' τα Πράμαντα!!!





Στα μακρινά και όμορφα Τζουμέρκα ταξίδεψε ο Ολυμπιακός Βοτανικού για να αντιμετωπίσει την τοπική Α.Ε. Πραμάντων και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-4!

Οι ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη μένουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του Β΄ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής με 12 βαθμούς, ενώ οι Πραμαντιώτες γνωρίζουν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.

Στο 24΄ ο Χαμπίμπης εκτελεί φάουλ, ο Καλούδης ασίστ στον Ναβρούζογλου και σε άδεια εστία κάνει το 0-1. Στο 33΄ μπαλιά του Καλούδη στο δεύτερο δοκάρι και ο Λαλάι πλασάρει για το 0-2. Δυο λεπτά μετά από κόρνερ και κόντρες ο Χαρατσής Κ. μειώνει σε 1-2. Στο 41΄ μετά από κόρνερ ο Παππάς Η. πατάει τη μπάλα για τον Ζώτο, σουτ του τελευταίου εκτός περιοχής και 1-3.

Στο 66΄ ο Χαρατσής Π. αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με 10 συνεχίζουν τα Πράμαντα. Στο 86΄ αντεπίθεση για τον Βοτανικό, ο Χαμπίπης σπάει τη μπάλα στον Λαλάι, που με ωραίο πλασέ κάνει το 1-4. Στο 90΄ο Ζιάβρας με σουτ μέσα από την περιοχή απλώς μειώνει σε 2-4.

Ευκαιρίες είχαν για τους «κόκκινους»  ο Λαλάι σε σχεδόν κενή εστία, από σπάσιμο του Παππά, όπως και ο Ναβρούζογλου από σπάσιμο του Στράτη. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι (στο 1-3) σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιόντου, όπως και σε σουτ του Βασιλειάδη, όπου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι πέρασε τη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου