Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Πέτρος Κοντοδήμας : "Είχαμε ευκαιρίες κι εμείς και ο αντίπαλος - Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά"!!! (Video




Ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς Πέτρος Κοντοδήμας, μετά το νικηφόρο παιχνίδι των «κόκκινων» επί του Αετού Νήσου παραχώρησε δηλώσεις, όπου μίλησε για το παιχνίδι, που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα και για την δύσκολη συνέχεια.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

"Έγινε πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την αξιόλογη ομάδα του Αετού Νήσου, που πράγματι της αξίζουν συγχαρητήρια.

Ξέραμε και από τα προηγούμενα χρόνια ότι παίζει ανοιχτό και καθαρό ποδόσφαιρο. Έγινε ένα πολύ καλό ματς, ευτυχώς κερδίσαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη και από την εικόνα που παρουσιάσαμε κατά διαστήματα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες κι εμείς και ο αντίπαλος και πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε.

Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται βελτίωση. Είναι ακόμα αρχή και παίξαμε με σχετικά πιο αδύναμους αντιπάλους μέχρι τώρα. Τώρα ξεκινάνε τα πιο δύσκολα και πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, ειδικά στο αμυντικό μας κομμάτι, ώστε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Επιθετικά πιστεύω ότι είμαστε αρκετά καλοί, αλλά θέλουμε βελτίωση.

Είμαστε κοντά στην κορυφή, αυτό θέλουμε, η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να παρουσιάζουμε καλή εικόνα. Έχουμε και τον θεσμό του Κυπέλλου που είναι πρωταρχικός μας στόχος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου