Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ελληνικό - Πράμαντα : 1-1, κέρδισαν....... τα παράπονα και οι αποβολές!!!




Στο γήπεδο του Epirus Sport η Αναγέννηση Ελληνικού υποδέχτηκε ως γηπεδούχος την ομάδα της Α.Ε. Πραμάντων, με το ματς να μένει στο ισόπαλο 1-1!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού είχε γκολ για τους γηπεδούχους και φάσεις εκατέρωθεν. Τελικά όλα άλλαξαν από 3 αποβολές, 2 για το Ελληνικό 1 για την Πράμαντα, που ξεσήκωσαν όμως θύελλα διαμαρτυριών και από τις ομάδες, αλλά και τους φιλάθλους τους.

Από πλευράς Ελληνικού κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, μιας και προηγούνταν στο σκορ, όταν έγιναν οι αποβολές. Αναφέρουν ότι στην πρώτη κόκκινη κάρτα για χέρι του Ρώσσου πάνω στη γραμμή, ο διαιτητής κ. Σιαμέτης δείχνει παίζεται, ενώ η βοηθός κ. Κατσουλίδου σηκώνει σημαιάκι για παράβαση και τελικά την υποδεικνύει, ενώ στην δεύτερη αποβολή για φάουλ του τερματοφύλακα Νάτση εκτός περιοχής, η βοηθός έχει σηκώσει οφσάιντ πιο πριν, αλλά εδώ δεν λαμβάνεται υπόψη η απόφαση της. Οι γηπεδούχοι δηλώνουν στα παράπονα τους ότι δεν μπορεί μια να ακούει τη βοηθό και μια όχι ο διαιτητής.



Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όπως προείπαμε μόλις στο 5ο λεπτό φαλτσαριστό σουτ του Στεργίου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από το αριστερό «γάμα» της εστίας του Μίσσα η μπάλα. Στο 9΄ απαντά η Πράμαντα με σουτ του Χαρατσή εκτός περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Νάτσης.

Στο 12΄ γίνεται το 1-0 μετά από πολύ ωραία ενέργεια των γηπεδούχων, ο Ζάκα κλέβει τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, βγάζει την κάθετη στον Κουτσογιάννη, που πλασάρει στην δεξιά γωνία και σκοράρει.

Στο 24΄ παραλιγο να έρθει ένα περίεργο γκολ, φάουλ του Ντόβα από πολύ μακριά, η μπάλα σκάει στο έδαφος, δεν μπορεί να πάρει την κεφαλιά ο Χήρας, ξεγελιέται και ο Νάτσης και χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μπλοκάρει ο Νάτσης.

Στο 31΄ έρχεται η πρώτη αποβολή για το Εληνικό, όταν ο Βασιλειάδης κάνει το σουτ, ο Ρώσσος αποκρούει με το χέρι πάνω στη γραμμή, δίνεται πέναλτι και αποβολή, ως τελευταίος παίκτης. Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο Ντόβα και στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 42΄ αποβολή για την Πράμαντα, όταν ο Λιόντος κάθεται τοίχος σε φάουλ που εκτελεί ο Στάθης. Ο διαιτητής, όμως, δεν έχει πάρει τα βήματα και ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων απλώς πηδάει και τον βρίσκει η μπάλα. Αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την αιτιολογία ότι ήταν πολύ κοντά ως τοίχος.

Στο 45΄ δεύτερη αποβολή για το Ελληνικό, όπως είπαμε για φάουλ του τερματοφύλακα Νάτση εκτός περιοχής, ενώ έχει σηκωθεί σημαία για οφσάιντ. Τη θέση το υψηλόσωμου τερματοφύλακα παίρνει κάτω από τα γκολπόστ ο Στεργίου. Ο Ντόβας εκτελεί χαμηλά το φάουλ και διώχνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων προς της εστίας.



Στην επανάληψη το Ελληνικό με 9 παίκτες κλείνεται πίσω, ενώ παίζει στόπερ μέχρι και ο επιθετικός Κουτσογιάννης, έτσι δεν βλέπουμε φάσεις και καλό παιχνίδι όπως στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 47΄ ένα σουτ του  Χαρατσή εκτός περιοχής και δεξιά περνάει λίγο πάνω από την εστία και η επόμενη φάση έρχεται στο 82΄, όπου είναι και το γκολ. Όταν ο Θανάσης «Μπόμπιρας» κάνει ωραία κίνηση από αριστερά και συγκλίνει προς τα μέσα, πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Στεργιου για το 1-1. Στο 91΄ επίσης ένα σουτ εκτός περιοχής του Χαρατσή περνάει λίγο πάνω από την εστία του Ελληνικού.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Νάτσης, Γκατζιάνης, Μποζέλλα, Ρώσσος, Στάθης, Μάντζιος (Τσίπης 79΄λ.τρ.), Γιώτης, Στεργίου, Ζάκα, Κουτσογιάννης, Ζώης
ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Μίσσας, Κωνσταντινίδης, Ντόβας, Χήρας, Χρύσης (Κονταξής 71΄), Γκεσούλης, Χαρατσής, Βασιλειάδης, Θανάσης, Λιόντος, Αρλέτος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου