Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Με "Λούη" σε κέφια πήρε την πρόκριση η Καστρίτσα, 1-3 την Κράψη!!!





Στην Φάση των 8 του Κυπέλλου προκρίθηκε η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας, που επικράτησε στη Λιμνοπούλα με 1-3 της Κράψης, και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά!

Μπορεί να έλειπε ο bomber της, Κώστας Θανάσης, αλλά ήταν σε μεγάλα κέφια ο «Λούης» Γιάννης Ναυρόζογλου, που με δυο ωραία γκολ και αρκετά καλές ενέργειες βοήθησε τα μέγιστα να έρθει αυτή η νίκη – πρόκριση για την ομάδα του.


Το 1ο ημίχρονο του συγκεκριμένου ματς θα ξεχαστεί εύκολα, αφού στο 17΄ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ Ορφανού από μακριά, πέρασε πάνω από την εστία του Σταυρόπουλου και στο 36΄ σε αντεπίθεση της Κράψης ο Σταμούλης σουτάρει δυνατά από αριστερά, αλλά μπλοκάρει ο Γρηγοριάδης.

Για να δούμε μια πραγματικά κλασσική ευκαιρία φτάσαμε στο 42ο λεπτό, όταν ο Ναυρόζογλου από δεξιά πάσαρε στον Ορφανό, αυτός πλάσαρε από κοντά και λίγο δεξιά, αλλά απέκρουσε ο Σταυρόπουλος.


Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν όσον αφορά το θέαμα, αφού εκτός των τεσσάρων τερμάτων είδαμε και αρκετές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Με την πρώτη να γίνεται στο 52΄, όταν σε φάση αντεπίθεσης των γηπεδούχων ο Τσομπάι πασάρει στον Κατσούδα, σουτ του δεύτερου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς της Καστρίτσας και περνάει για λίγο κόρνερ.

Στο 56, όμως έρχεται το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ναυρόζογλου κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά, ντριπλάρει τον Βύζα και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία κάνει το 0-1.

Το 0-2 έρχεται στο 63΄ όταν ο Ορφανός εκτελεί κόρνερ ο Τσιλιγιάννης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίχτυα. Την βρίσκει και λίγο αμυντικός των γηπεδούχων πριν περάσει τη γραμμή, αλλά εφόσον είχε πορεία προς την εστία το γκολ χρεώνεται στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Η Κράψη θέλει να απαντήσει, αλλά είχε μοιραίους παίκτες τους Κατσούδα και Σταμούλη. Στο 64΄ σέντρα του Σταμούλη από δεξιά, σουτ του Κατσούδα μέσα από την περιχοή, λίγο άουτ η μπάλα.
Μετά από δυο λεπτά ο Ορφανός με ατομική ενέργεια και σέντρα από δεξιά βρίσκει τον Γιάκο αριστερά, ο τελευταίος σουτάρει, αλλά αποκρούει αμυντικός της Κράψης προ της εστίας.

Στη συνέχεια έχουμε δυο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Στο 70΄ σουτ του Αναστασιάδη εκτός περιοχής, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα, στην επαναφορά ο Ορφανός με σουτ δεν μπορεί να νικήσει τον Σταυρόπουλο. Ένα λεπτό μετά ήρθε η ώρα του Σταμούλη να σημαδέψει το δοκάρι, ο τερματοφύλακας Γρηγοριάδης είχε βγει εκτός εστίας, ο Σταμούλης έκλεψε τη μπάλα και έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ σε κενή εστία, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και χτύπησε στη δεξιά κάθετη δοκό.

Στο 74΄ κι άλλη χαμένη ευκαιρία για την Κράψη, που χάνει την ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς.  Ασίστ του Σταμούλη, πλασέ του Κατσούδα μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι η μπάλα. Σα να μην έφτανε αυτό, δυο λεπτά μετά ο Ναυρόζογλου τελειώνει ουσιαστικά το ματς, όταν πιάνει και πάλι διαγώνιο σουτ από δεξιά, νικάει τον Σταυρόπουλου και κάνει το 0-3.

Ακολουθούν κι άλλες ευκαιρίες για την Καστρίτσα, όταν στο 80΄ ο Μπιστιόλης από δεξιά βγάζει πάσα στον Γιάκο, σουτ του δεύτερου εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 84΄ παρόμοια φάση, αυτή τη φορά από αριστερά πασάρει ο Ρίζος, ο Γιάκος και πάλι με σουτ εκτός περιοχής αστοχεί.

Στις καθυστερήσεις τους ματς η Κράψη πετυχαίνει το γκολ της τιμής, μιας και δικαιούνταν ένα βάση ευκαιριών. Ο Φαρμάκης εκτελεί απευθείας φάουλ εκτός περιοχής, στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το τελικό 1-3.


ΚΡΑΨΗ : Σταυρόπουλος, Μάρκος, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Καρασάς, Κολιός, Κατσούδας (Λαμπρίδης 78΄0, Βύζας, Τσομπάι (Ζαμπέτας 67΄), Σταμούλης, Αλεξίου (Μπιστιόλης 87΄)

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Ρίζος, Τσιλιγιάννης, Κρανάς, Κύρκος, Μπισέλας (Αναστασιάδης 53΄), Σπαλιάρας, Γιάκος, Ορφανός (Παπαβασιλείου 82΄), Ναυρόζογλου (Μπιστιόλης 77΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου